04 Березня 2017 - Кулінарні рецепти
Четвер, 28.03.2024, 13:57
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2017 » Березень » 04
Шоколадно- малинове печиво
 • ½ чашки малинового варення або джему • 1 чашка цукру • 1/3 чашки рослинної олії • 1 пакетик ванільного цукру • 3 ст.л какао (з гіркою) • 1,5 чашки борошна • 1 ч.л. розпушувача • щіпка солі Приготування: У мисці змішати пів чашки малинового варення або джему, 1 чашку цукру, одну третину чашки рослинного масла без зап ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 629 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Пісний горох з овочами
 1 стакан гороху, 2 склянки води, 1 морква, 1/2 цибулини Приготування: Звичайний сушений лущений горох замочити у воді на 4-8 годин, промити, поставити на вогонь, залити водою приблизно 1:2. Поки горох кипить на слабкому вогні під щільно закритою кришкою, натирається на тертці моркву і закладається в киплячий горох. Во ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 509 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Червоний хліб з паприкою
 Перець солодкий червоний (паприка) 1,5 шт. Борошно пшеничне 650 г Сіль 1 ч.л. Дріжджі сухі швидкодіючі 10 г Паприка мелена 2 ч.л. Рослинна олія 40 мл Соковитий яскравий перець очистіть від насіння і наріжте довільними шматочками. Додайте 200-250 мл води і тушкуйте до м'якості кілька хвилин. Для прискорення процесу мож ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 494 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Котлети з перловки
 Котлети з перловки перловка варена (приблизно склянку сухої) цибуля 1шт картопля 3шт часник 2-3 зубчики спеції сіль борошно для панірування олія для смаження Відварену перловку, сиру картоплю, цибулю, часник пропускаємо через м'ясорубку. Додаємо спеції за смаком, формуємо котлетки, паніруємо в борошні і обсмажуємо до ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 523 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 5.0\1
Грибна юшка
 гриби - 1кг. картопля - 3шт. морква - 1шт. ріпчаста цибуля - 1шт. перлова крупа - 1/2 склянки рослинне масло - для смаження сіль - за смаком 1. Перловку помийте, залийте прохолодною водою і залиште набухати на 2-3 години. Після чого відваріть. 2. Гриби помийте, обсушіть і наріжте невеликими пластинами. Після цього в ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 480 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Тушкована капуста з грибами та квасолею
 600 г капусти 300 г глив (можна інші гриби) 200 г дрібної консервованої квасолі 1 - 2 цибулини 100 мл овочевого бульйону (можна замінити на воду) зелень запашний перець горошком сіль Приготування: Гриби промити, дрібно нарізати. Капусту вимити, нашаткувати. Цибулю очистити, вимити, дрібно нарізати. Зелень вимити. Цибу ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 488 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Піца з картоплею і розмарином
 картопля 2 шт. помідори 2 шт. зелень розмарину оливкова олія сіль дріжджове тісто Розкачуємо корж з готового тіста. Картоплю і помідори нарізати тонкими кільцями. На змащений оливковою олією коржик спочатку викладаємо помідори. Картопляні кільця солимо і перемішуємо з оливковою олією, потім викладаємо віялом. Зверху ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 551 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Пісні млинці з начинкою
 Борошно вищого сорту – 1,5 чайної чашки Вода – 2 чайні чашки Активовані дріжджі – 1 чайна ложка Цукор – 1 столова ложка Сіль – 1/2 чайної ложки Рослинна олія – 2 столові ложки Для начинки: Гречана каша (готова) – 9 столових ложок 1 середня цибулина Жменю сушених грибів Рослинна олія – 2 столові ложки Приготування: Сп ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 384 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Cупчик з пшона з часничком
 пшоно - 0,5 склянки, вода - 1,5 літра, цибуля ріпчаста - 1-2 шт, морква - 1 шт, сіль, перець, часник - 3 часточки, зелень приготування Пшоно перебрати, промити, залити водою і варити до м'якості, посолити. Цибулю дрібно порізати. Моркву потерти на крупній тертці. Спасерувати цибулю з морквою і додати в каструлю до пш ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 401 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Теплий грибний салат з помідорами
 Червона цибуля - 1 шт. Часник - 1 зубчик Зелена цибуля - 1 пучок Гриби - 400 гр Помідори черрі - 100 г Помідори - 100 г Оливкова олія - ​​2 ст.л. Рубана петрушка - 2 ст.л. Сіль, перець - за смаком Приготування: Цибулю нарізати півкільцями. Часник дрібно посікти. Гриби розрізати на частини 4. Зелену цибулю подрібнити. ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 424 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 5.0\1
Тюря томатна (без олії)
 Томатний сік - 1 літр Хліб житній - 3/4 склянки Корінь селери - 1/2 склянки Часник - 1/2 головки Коріандр - 1 чайна ложка Сіль - 1 + 1/2 чайної ложки Петрушка Приготування: Свіжий житній хліб порізати дрібними кубиками. Коріандр і часник розтерти з сіллю. Корінь селери протерти на дрібній тертці. Змішати всі складові ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 345 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Халва домашня
 400 г арахісу, 1 ст. цукру, 5 ст.л. соняшникової олії (без запаху), 5 десертних ложок води, 1 ст.ложку (без верху) борошна. Приготування рецепту: Арахіс підсушити, обсмажити, трохи потерти руками і здути шкарлупку. Пропустити через м'ясорубку. 1 склянка цукрового піску, 5 ст.ложок соняшникової олії (без запаху), 5 де ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 409 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Сардини по-португальськи в духовці
 -10 Штук сардин -2 Зубки часнику (дрібно покришити) -1 помідор -6 Ст.л. оливкової олії -1 ч.л. оцету -чорний перець Приготування: Нагріти духовку до 200 градусів. Сардини почистити, вимити, присипати крупною сіллю і відставити на 30 хвилин. Оливкову олію змішати з оцтом, часником і порізаними помідорами і перцем. У бл ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 348 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Крабово-огірковий салат
 Склад продуктів: Огірок - 2 шт Салат - 2 пучки Крабові палички - 200 г Сир - 100 г Білий хліб - 3 скибочки Майонез - ½ ск. Каррі - 1 ч. л. Спосіб приготування: 1. Білий хліб нарізати маленькими кубиками і підсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору. 2. Крабові палички і сир нарізати маленькими прямокутни ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 371 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
САЛАТ З ЧІПСАМИ ІЗ ЛАВАША
 Склад продуктів: Лаваш - ½ шт. Олія - 3 ст. л. Часник - 2 зубки Листя салату або пекінської капусти Помідор - 2 шт. Огірок - 2 шт. Огірок - 2 шт. Курячі грудинки - 1 шт. Кедрові або волоські горіхи - 1 жменя Заправка на смак Сіль Перець Спосбі приготування: 1. Тонкий лаваш змастити сумішшю з олії, часнику, солі ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 405 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
КАБАЧКОВІ ОЛАДКИ
 Склад продуктів: Кабачок - 1 шт Борошно - 50 г Сіль Чорний перець Олія - 2 ст.л. Сметана Спосіб приготування: 1. Кабачок натерти на грубій тертці, віджати зайву воду. Змішати з борошном, сіллю і перецем, ретельно перемішати. 2. Викладати на розігріту сковороду з олією ложкою оладки. Обсмажити з двох боків. 3. Пода ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 381 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
КОТЛЕТИ У БЕКОНІ
 Інгредієнти: яловичина 250-300 г свинина 250-300 г хліб білий 2-3 шматочки вершки або молоко (вода) цибуля ріпчаста 1 шт. яйце 1 шт. сіль, перець паніровочні сухарі бекон Приготування: Яловичину і свинину пропустити через м'ясорубку. Хліб замочити в молоці, вершках або воді, віджати і пропустити крізь м'ясорубку. ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 384 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
САЛАТ «ОЛІВ'Є» З КОВБАСОЮ
 САЛАТ «ОЛІВ'Є» З КОВБАСОЮ: ковбаса варена — 300 гяйцо — 6 шт. картопля великий — 3-4 шт. морква велика — 1 шт. огірки солоні — 3-4 шт. горошок консервований — 1 банкалук ріпчаста — 1 шт. майонез Перед приготуванням салату відварити яйця, картоплю і моркву. Дрібно порізати ковбасу і скласти в глибоку ємність. Дрібно пор ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 375 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Салат «Альпініст»
 Салат «Альпініст»: 2-3 картоплини, 3 яйця, 200 г сиру (твердого сорту), 200 г солоної червоної риби, 1 банку консервованого горошку, майонез, зелень. Приготування: Відварюємо картоплю і яйця. Тремо на тертці сир і яєчні білки. Рибу дрібно нарізаємо. Першим шаром акуратно викладаємо картоплю. Змащуємо майонезом. Д ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 389 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Салат «Листкова креветка»
 Салат «Листкова креветка»: 400 г креветок, 100 г кукурудзи, 50 г пропареного коричневого рису, 1 яблуко (кисло-солодке), 100 г сиру (твердого сорту), 200 р майонезу. Салат готується шарами, кожен шар промазуємо майонезом. Яйця дрібно ріжемо і викладаємо на дно тарілки. Змащуємо майонезом. Зверху викладаємо кукуру ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 331 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Салат «Редис і Зелень»
 Салат «Редис і Зелень»: 200 гр свіжої редиски, 1 пучок черемші, 1 пучок листового салату, 1 пучок петрушки, 1 пучок кропу, майонез або оливкове масло. Редис нарізати півкільцями, черемшу, петрушку, кріп дрібно нашаткувати, салат нарвати руками. Все змішати. Заправити майонезом або оливковою олією.
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 360 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Китайський салат овочевий
 Китайський овочевий салат: 2 болгарських перцю (червоний і зелений),2 помідора (червоний і жовтий),1 довгий огірок,50 г вершкового твердого сиру,1 ст. ложка винного оцту,1 ст. ложка оливкової олії, сіль, перець.Помідори крупно нарізати. Перець і сир порізати соломкою. Огірок начистити овочерізкою тонкими довгими пласти ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 365 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Зрази з квасолею
 Картопля - 1 кг Олія для смаження Сіль - за бажанням і смаком Для начинки: Квасоля - 1 склянка відвареної Цибуля ріпчаста - 1 шт. Олія - ​​2 ст. ложки Часник - 2 зубки сіль Перець чорний мелений Для заправки: Цибуля ріпчаста - 2 головки Зелень петрушки і кропу - 2 ст. ложки порізаної Заздалегідь замочити ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 392 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 3.0\1
Розсольник з перловкою
 · 1 л води · 1 / 3 склянки перловки · 4 шт. солоних огірків · 3-4 шт. картоплі · 2 шт. моркви · 1 цибулина · 1 ст.л. томатної пасти · Сіль , зелень за смаком Приготування: 1 . Промийте перловку і замочіть її на ніч. 2 . У киплячу підсолену воду додайте перловку і варіть 15-20 хвилин. Очистіть картоплю , нар ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 396 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 3.0\1
Домашня печінкова ковбаса
 Інгредієнти: печінка 1кг. перець чорний мелений 0,5 ч. л. крупа манна 6 ст. л. сало свіже 200 г цибуля ріпчаста 2 шт. яйце 3 шт. сіль 1 ч. л.
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 333 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт