Безперечно, найбільш нешкідливою заправкою для салату є оливкова олія або ж рослинне. Як для шлунково-кишкового тракту, так і для ваги. Безумовно, навіть 15% сметана корисніше, ніж майонез, особливо, коли справа стосується калорійності майонезу «Провансаль», найбільш часто купується росіянами. Але незважаючи на те, що
... Читати далі »
Пасту з авокадо з соком лайма і гострим перцем додають до м’ясних страв або готують як густу пасту. У такому вигляді її подають з кукурудзяними чіпсами або загортають в коржі.
Приготувати соус з авокадо нескладно. Таку пасту можна використовувати в доповненні до бутербродів на сніданок, додаючи консервован
... Читати далі »
Рецепт цього чудового соусу з помідорів з базиліком я знайшла в детективному романі з іспанського життя. Повірте, це були найкращі сторінки тієї книги. Інгредієнти томатного соусу не піддавалося тепловій обробці і зберігають свій чудовий смак і всі вітаміни. Такий ароматний соус з помідорів і базиліка підходить до м’яс
... Читати далі »
Лимонний соус з базиліком – Апетитний і неймовірно ароматний соус підійде особливо до рибки, морепродуктів, а також може використовуватися як пряна заправка для салатів.
Калорійність – 460 ккал. Інгредієнти:
Базилік – 200 гр .; Часник – 2 зубці; Лимон – 1 цілий, невеликий;
... Читати далі »
Томатний соус з базиліком для піци Домашня піца – це дуже смачно, а якщо зробити її нема на кетчупе або томатної пасти, а на особливому базилікового соусі, вийде неймовірно смачно! Такий піці може похвалитися не кожна господиня. А приготувати його так просто!
Сметанний соус з базиліком Ще один прекрасний варіант базилікового соусу – на основі сметани. такий соус більш легкий, підходить для свіжих овочевих салатів, і відмінно доповнить літній домашнє меню.
Калорійність – 210 ккал. Інгредієнти:
Сметана легка, нежирна – 200 гр .; ... Читати далі »
Інгредієнти:
Журавлина - 500 г.
Цибуля - 2 шт.
Цукор - 300 г.
Вода - трохи для консистенції
Яблучний оцет - 150 г.
Насіння селери - 0, 5 ч
... Читати далі »
Інгредієнти:
сметана (або 150 г сметани і 150 г йогурту або вершків) - 300 г
олія - 2-3 ст. л.
сік лимонний - 1 ч. л.
сіль
перець чорний (мелений)
цукор
зелень (петрушки й кропу)
цибуля зелена
шпинат
салат
м'ята
базилік (свіжий)
часник (за бажанням) - 1 зуб.
Спосіб приготування:
У блендер помістити всі ваші улюблен
... Читати далі »