|
П`ятниця, 19.04.2024, 11:11 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Березень » 4 » Зрази з квасолею
|
Картопля - 1 кг
Олія для смаження
Сіль - за бажанням і смаком
Для начинки:
Квасоля - 1 склянка відвареної
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Олія - 2 ст. ложки
Часник - 2 зубки
сіль
Перець чорний мелений
Для заправки:
Цибуля ріпчаста - 2 головки
Зелень петрушки і кропу - 2 ст. ложки порізаної
Заздалегідь замочити і відварити квасолю. Цибулю порізати четвертькільцями і обсмажити на рослинному маслі. Часник продавити через часникодавку . Змішати смажену цибулю разом з маслом , в якому вона смажилася , з квасолею , часником , сіллю і перцем.
Помолоти за допомогою блендера.
Очистити і натерти картоплю як на деруни. Відкинути на друшляк і дати стекти рідині. При бажанні можна картопляну масу трохи посолити. Солі достатньо в начинці і заправці.
Набирати рукою картопляну масу і на долоні робити з неї коржик. На неї викласти 1 ст. ложку приготованого квасоляного паштету .
Закріпити краї і надати форму зразів.
Обсмажити зрази на розігрітій олії з усіх боків на помірному вогні. Викласти на тарілку.
Для заправки на олії, обсмажити цибулю, порізану половинками кілець. Посолити, посипати чорним меленим перцем і змішати з порізаною зеленню. Викласти заправку на зрази.
Приємного апетиту!
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 397 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 3.0/1 |
|
Календар | « Березень 2017 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|