Ця яблучно-медова наливка є досить міцним (20-25 градусів) алкогольним напоєм. Наливка зберігає аромат фруктів і має приємний смак.
Напій у вас вийде прозорим, з красивим відтінком. Рекомендуємо використовувати добре очищений самогон без запаху. Інакше напій втратить свій тонкий аромат.
Корисні поради » Смачні рецепт
... Читати далі »
Інгредієнти:
гранат - 2 шт
чорниця (морожена) - 250 г
біойогурт - 150 мл
молоко (нежирне) - 250 мл
Спосіб приготування:
Гранатові зерна змішайте з чорницею і йогуртом в блендері. Потім дод
... Читати далі »
Інгредієнти:
морозиво: 500 г
молоко: 1 склянка
лікер вершковий : 200 мл
йогурт: 125 г
банан: 1 шт
шоколад для оздоблення
Спосіб приготува
... Читати далі »
Інгредієнти:
1,5 л води
1 склянка цукру
1/8 ч.л. солі
1/2 склянки свіжого лимонного соку
Спосіб приготування лимонаду:
У каструлі змішайте воду, цукор і сіль. Доведіть до кипіння і продовжу
... Читати далі »