Вирощування красивих квіткових рослин - хобі переважної більшості господинь, оскільки вони радують око і добре вписуються у численні дизайнерські рішення. Однак думка про те, що вирощувати можна не тільки красиві, але і корисні кормові рослини, приходить у голову зовсім небагатьом.
Зрозуміло, садити в горщиках картопл
... Читати далі »
Сьогодні розповімо тобі, як розморозити рибу, щоб у результаті отримати якісний продукт, зберегти його зовнішній вигляд, смакові і поживні властивості.
Замороження - оптимальний спосіб зберігання багатьох продуктів, у тому числі й риби, завдяки якому в них зберігаються корисні речовини і смакові якості на певний періо
... Читати далі »
Приготувати стейк не так вже й просто, потрібно знати кілька секретів цієї страви - і сьогодні ми з вами ними поділимося.
Найкраще для приготування стейка підходить яловичина або телятина. Це класичний вибір.
Не наливай в сковороду олію. Краще змасти м'ясо олією, спеціями і залиш маринуватися. Далі на дуже гарячу сух
... Читати далі »
Печінка – це дуже корисний продукт, але не всі вміють її готувати. Вона виходить суха, жорстка або навпаки занадто м’яка, ще й з характерним запахом. Деякі люди взагалі не переносять смаку печінки, тому господині потрібно вміти правильно підібрати гарнір та спеції, щоб родина залюбки з’їла страву з цього специфічного п
... Читати далі »
Якісне охолоджене м'ясо має бути червоного кольору, без темних і зелених плям. Жир білий, жовтуватий колір - ознака жорсткості, так буває у м'яса старих тварин. На шматку не повинно бути слизу і згустків крові.
На дотик свіжа яловичина пружна, а якщо натиснути на шматок, слід швидко розгладжується. Запах у якісного м'
... Читати далі »
За традицією, готують 12 різдвяних страв.
Зазвичай, попередній етап підготовки до будь-якого свята передбачає підбір рецептів та продуктів, але не у випадку зі Святою вечерею перед Різдвом. Тут головне – підготуватися морально, приступити до дійства з чистими помислами та у стані душевної рівноваги. Тому варто заздале
... Читати далі »
2021 рік буде роком Білого металевого бика. Усі суєвірні люди стверджують, що не можна мати червоних елементів у декоруванні столу, інакше це розізлить примхливу тваринку. Ми ж у таке не віримо, тому вирішили порадити вам, які гостинці краще поставити на святковий стіл.