Інгредієнти
Яловичина:200 г
Свинина:300 г
Цибуля:1 шт.
Картопля:2 шт.
Яйце:2 шт.
Часник:5 зуб.
Молоко:0,5 ст. л.
Хліб:100 г
Сметана:200 мл
Зелень:за смаком
Сіль:за смаком
Чорний перець (мелений):за смаком
Як приготувати Класичні котлети в духовці зі сметанним соусом - Це Смак
Очистіть цибулю і подрібніть в м'ясорубці р
... Читати далі »
Інгредієнти
Картопля:500 г
Цибуля:1 шт.
Яйце:5 шт.
Твердий сир:300 г
Шинка:300 г
Сіль:0,5 ч. л.
Чорний перець (мелений):0,5 ч. л.
Як приготувати Рулет з тертої картоплі з шинкою - Це Смак
Натріть картоплю на крупній тертці. Збийте яйця з 0,5 ч. л. солі і 0,5 ч. л. перцю. Додайте картоплю і подрібнену цибулю. Добре пере
... Читати далі »
Пармезан, соус марінара, запашний базилік і часник надають цьому домашньому м’ясного рулету чудовий італійський смак і аромат.
Його основа – яловичий фарш. Змішайте його з іншими інгредієнтами мітлофа, сформуйте буханки викладіть у форму для хліба, змастіть поверхню томатним соусом, щоб вийшла солодко-пряна скоринка,
... Читати далі »
Швейцарський простий у приготуванні гарячий соус до закусок! Фондю є соус, приготований з твердого сиру, розплавленого в білому вині, з додаванням різних спецій, приправи. Після термічної обробки соус стає безалкогольним.
ІНГРЕДІЄНТИ (на 3 порц.): Твердий сир – 0.2 кг Вино біле – 0.1 л ... Читати далі »
Інгредієнти на 2 порції 1 тріска (250 г філе) 1 яйце 4 ст л борошна Імбир мелений за смаком Перець мелений за смаком Сіль за смаком Масло рослинне для смаження Як приготувати Промити і раз робити рибу, відокремити м’ясо від кісток. Найніжніше м’ясо у тріски
... Читати далі »
Інгредієнти:
1 кг свіжомороженої скумбрії;
5 великих ріпчасті цибулин;
100 г рослинної олії;
1 ст. л. сіль;
1 ст. л. цукру;
0,5 ч. л. меленого червоного перцю;
0, 5 ч. л. меленого чорного перцю;
50 г столового оцту.
Інгредієнти:
1½ великого огірка;
120 г вершкового сиру;
½ пучка кропу;
1 чайна ложка лимонної цедри;
½ чайної ложки лимонного соку;
¼ чайної ложки меленого чорного перцю;
120 г копченого лосося.
Приготування:
Розріжте огірки на 12 кружечків товщиною 2 см. Маленькій ложкою зробіть в кожному кружечку поглиблення приблиз
... Читати далі »