 |
Неділя, 15.06.2025, 18:49 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Березень » 4 » Червоний хліб з паприкою
17:12 Червоний хліб з паприкою |
Перець солодкий червоний (паприка) 1,5 шт.
Борошно пшеничне 650 г
Сіль 1 ч.л.
Дріжджі сухі швидкодіючі 10 г
Паприка мелена 2 ч.л.
Рослинна олія 40 мл
Соковитий яскравий перець очистіть від насіння і наріжте довільними шматочками. Додайте 200-250 мл води і тушкуйте до м'якості кілька хвилин. Для прискорення процесу можна використовувати мікрохвильову піч.
За допомогою блендера перетворити перець в пюре і дати охолонути до теплого стану.
Борошно просійте в широку миску. Додайте сіль, дріжджі і паприку. Подрібнений перець, остиглий до теплого (не гарячого!) стану, додайте в борошно. Туди ж додайте олію. Замісити не дуже круте тісто. Місіть ретельно, поки тісто не стане гладким і еластичним.
Залиште тісто в теплому місці для підйому на годину. За цей час воно повинне збільшитися в об'ємі приблизно в 2 рази. Після цього тісто потрібно ще трохи помісити, і можна приступати до формування хліба.
Зробіть довгастий батон і укладіть його на деко, трохи змащене маслом. Дайте полежати в теплому місці 15-20 хвилин, потім випікайте в розігрітій до 220 градусів духовці 35 хвилин.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 544 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Календар |
« Березень 2017 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Нд |
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|