 |
Неділя, 15.06.2025, 11:42 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Березень » 4 » КАБАЧКОВІ ОЛАДКИ
|
Склад продуктів:
Кабачок - 1 шт
Борошно - 50 г
Сіль
Чорний перець
Олія - 2 ст.л.
Сметана
Спосіб приготування:
1. Кабачок натерти на грубій тертці, віджати зайву воду. Змішати з борошном, сіллю і перецем, ретельно перемішати.
2. Викладати на розігріту сковороду з олією ложкою оладки. Обсмажити з двох боків.
3. Подавати зі сметаною.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 436 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Календар |
« Березень 2017 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Нд |
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Статистика |
Онлайн всього: 2 Гостей: 2 Користувачів: 0 |
|
|
|