КАБАЧКОВІ ОЛАДКИ - 4 Березня 2017 - Кулінарні рецепти
Середа, 24.04.2024, 21:55
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2017 » Березень » 4 » КАБАЧКОВІ ОЛАДКИ
16:49
КАБАЧКОВІ ОЛАДКИ
 Склад продуктів: Кабачок - 1 шт Борошно - 50 г Сіль Чорний перець Олія - 2 ст.л. Сметана Спосіб приготування: 1. Кабачок натерти на грубій тертці, віджати зайву воду. Змішати з борошном, сіллю і перецем, ретельно перемішати. 2. Викладати на розігріту сковороду з олією ложкою оладки. Обсмажити з двох боків. 3. Подавати зі сметаною.
Категорія: Закуски | Переглядів: 385 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт