Халва домашня - 4 Березня 2017 - Кулінарні рецепти
Неділя, 28.04.2024, 02:52
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2017 » Березень » 4 » Халва домашня
17:03
Халва домашня
 400 г арахісу, 1 ст. цукру, 5 ст.л. соняшникової олії (без запаху), 5 десертних ложок води, 1 ст.ложку (без верху) борошна. Приготування рецепту: Арахіс підсушити, обсмажити, трохи потерти руками і здути шкарлупку. Пропустити через м'ясорубку. 1 склянка цукрового піску, 5 ст.ложок соняшникової олії (без запаху), 5 десертних ложок води кип'ятити до розчинення цукру. Зняти з вогню. У горіхову масу додати 1 ст.ложку (без верху) борошна, перемішати і вилити киплячий сироп. Все добре перемішати і, поки гарячий, перекласти в целофановий мішечок. Покласти на 2 години в холодильник. Халва готова.
Категорія: Солодке | Переглядів: 415 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт