|
Неділя, 28.04.2024, 02:52 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Березень » 4 » Халва домашня
|
400 г арахісу, 1 ст. цукру, 5 ст.л. соняшникової олії (без запаху), 5 десертних ложок води, 1 ст.ложку (без верху) борошна.
Приготування рецепту:
Арахіс підсушити, обсмажити, трохи потерти руками і здути шкарлупку. Пропустити через м'ясорубку. 1 склянка цукрового піску, 5 ст.ложок соняшникової олії (без запаху), 5 десертних ложок води кип'ятити до розчинення цукру. Зняти з вогню.
У горіхову масу додати 1 ст.ложку (без верху) борошна, перемішати і вилити киплячий сироп. Все добре перемішати і, поки гарячий, перекласти в целофановий мішечок. Покласти на 2 години в холодильник. Халва готова.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 415 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календар | « Березень 2017 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|