 |
Неділя, 15.06.2025, 11:10 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Березень » 4 » Cупчик з пшона з часничком
17:06 Cупчик з пшона з часничком |
пшоно - 0,5 склянки,
вода - 1,5 літра,
цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
морква - 1 шт,
сіль,
перець,
часник - 3 часточки,
зелень
приготування
Пшоно перебрати, промити, залити водою і варити до м'якості, посолити.
Цибулю дрібно порізати.
Моркву потерти на крупній тертці.
Спасерувати цибулю з морквою і додати в каструлю до пшона.
Варити суп ще ~ 5 хвилин, потім додати пропущений через прес часник, досолити по-смаку, поперчити, покласти дрібно порізану зелень, вимкнути і дати настоятися під кришкою 5 хвилин.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 461 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Календар |
« Березень 2017 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Нд |
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Статистика |
Онлайн всього: 5 Гостей: 5 Користувачів: 0 |
|
|
|