|
П`ятниця, 26.04.2024, 02:16 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Березень » 4 » Пісні млинці з начинкою
17:07 Пісні млинці з начинкою |
Борошно вищого сорту – 1,5 чайної чашки
Вода – 2 чайні чашки
Активовані дріжджі – 1 чайна ложка
Цукор – 1 столова ложка
Сіль – 1/2 чайної ложки
Рослинна олія – 2 столові ложки
Для начинки:
Гречана каша (готова) – 9 столових ложок
1 середня цибулина
Жменю сушених грибів
Рослинна олія – 2 столові ложки
Приготування:
Спочатку приготуйте тісто для пісних тонких млинців. Для цього в теплій воді (не вище 40 градусів) розведіть цукор і дріжджі. Через 15 хвилин додайте сіль, всипте все борошно і добре розмішайте віночком. В кінці влийте 2 ложки рослинної олії. У вас повинно вийти негусте млинцеве тісто без грудочок.
Залиште тісто на 30-40 хвилин при кімнатній температурі. Потім на сковороді посмажте звичайні тонкі млинці.
Окремо приготуйте начинку. Відваріть сушені гриби та дрібно їх поріжте.
Ріпчасту цибулю дрібно наріжте і обсмажте на олії до золотистого кольору.
Змішайте разом гречану кашу, гриби і цибулю і добре прогрійте начинку на сковороді або в духовці.
Нафаршируйте млинці. Фарширувати їх можна будь-яким звичним для вас способом – або у вигляді конвертиків без отворів, або у вигляді скручених трубочок.
Обсмажте млинці з начинкою на сковороді з двох боків до утворення рум’яної скоринки.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 389 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календар | « Березень 2017 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|