|
П`ятниця, 29.03.2024, 17:42 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Березень » 4 » Салат «Альпініст»
|
Салат «Альпініст»:
2-3 картоплини,
3 яйця,
200 г сиру (твердого сорту),
200 г солоної червоної риби,
1 банку консервованого горошку, майонез, зелень.
Приготування:
Відварюємо картоплю і яйця. Тремо на тертці сир і яєчні білки. Рибу дрібно нарізаємо. Першим шаром акуратно викладаємо картоплю. Змащуємо майонезом. Другий шар з риби. Промазуємо майонезом. Третій шар сирний. Промазуємо майонезом. Четвертим шаром укладаємо горошок у вигляді гірки. Всю гірку обмазуємо і засипаємо яєчним білком. Підстава прикрашаємо зеленню.
|
Категорія: Салати |
Переглядів: 390 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календар | « Березень 2017 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|