Сардини по-португальськи в духовці - 4 Березня 2017 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 26.04.2024, 12:04
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2017 » Березень » 4 » Сардини по-португальськи в духовці
17:02
Сардини по-португальськи в духовці
 -10 Штук сардин -2 Зубки часнику (дрібно покришити) -1 помідор -6 Ст.л. оливкової олії -1 ч.л. оцету -чорний перець Приготування: Нагріти духовку до 200 градусів. Сардини почистити, вимити, присипати крупною сіллю і відставити на 30 хвилин. Оливкову олію змішати з оцтом, часником і порізаними помідорами і перцем. У блюдо для запікання або деко укласти рибку, зверху розподілити соус. Запікати 30 хвилин.
Категорія: Закуски | Переглядів: 353 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт