|
П`ятниця, 26.04.2024, 12:04 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Березень » 4 » Сардини по-португальськи в духовці
17:02 Сардини по-португальськи в духовці |
-10 Штук сардин
-2 Зубки часнику (дрібно покришити)
-1 помідор
-6 Ст.л. оливкової олії
-1 ч.л. оцету
-чорний перець
Приготування:
Нагріти духовку до 200 градусів.
Сардини почистити, вимити, присипати крупною сіллю і відставити на 30 хвилин.
Оливкову олію змішати з оцтом, часником і порізаними помідорами і перцем.
У блюдо для запікання або деко укласти рибку, зверху розподілити соус.
Запікати 30 хвилин.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 353 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календар | « Березень 2017 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|