Грибна юшка - 4 Березня 2017 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 29.03.2024, 18:03
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2017 » Березень » 4 » Грибна юшка
17:10
Грибна юшка
 гриби - 1кг. картопля - 3шт. морква - 1шт. ріпчаста цибуля - 1шт. перлова крупа - 1/2 склянки рослинне масло - для смаження сіль - за смаком 1. Перловку помийте, залийте прохолодною водою і залиште набухати на 2-3 години. Після чого відваріть. 2. Гриби помийте, обсушіть і наріжте невеликими пластинами. Після цього в підсоленій воді відваріть гриби, після цього обсмажте їх на розігрітій з рослинним маслом сковороді. 3. Ріпчасту цибулю і моркву помийте, почистіть і наріжте невеликими кубиками. Далі обсмажте окремо від грибів на олії до золотистого кольору цибулю. 4. Картоплю помийте, почистіть і наріжте кубиками. Після цього картоплю і гриби додайте в грибний відвар, тобто в бульйон, в якому варилися гриби. Поставте варити на середній вогонь. 5. Коли бульйон з грибами і картоплею закипить, додайте перловку і обсмажені овочі і дайте ще хвилин 10 покипіти. Посоліть, поперчіть і зніміть з вогню. 6. Дайте грибний юшці постояти (не в піст можна подавати її зі сметаною).
Категорія: Перші Страви | Переглядів: 481 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт