|
П`ятниця, 29.03.2024, 18:03 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Березень » 4 » Грибна юшка
|
гриби - 1кг.
картопля - 3шт.
морква - 1шт.
ріпчаста цибуля - 1шт.
перлова крупа - 1/2 склянки
рослинне масло - для смаження
сіль - за смаком
1. Перловку помийте, залийте прохолодною водою і залиште набухати на 2-3 години. Після чого відваріть.
2. Гриби помийте, обсушіть і наріжте невеликими пластинами. Після цього в підсоленій воді відваріть гриби, після цього обсмажте їх на розігрітій з рослинним маслом сковороді.
3. Ріпчасту цибулю і моркву помийте, почистіть і наріжте невеликими кубиками. Далі обсмажте окремо від грибів на олії до золотистого кольору цибулю.
4. Картоплю помийте, почистіть і наріжте кубиками. Після цього картоплю і гриби додайте в грибний відвар, тобто в бульйон, в якому варилися гриби. Поставте варити на середній вогонь.
5. Коли бульйон з грибами і картоплею закипить, додайте перловку і обсмажені овочі і дайте ще хвилин 10 покипіти. Посоліть, поперчіть і зніміть з вогню.
6. Дайте грибний юшці постояти (не в піст можна подавати її зі сметаною).
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 481 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календар | « Березень 2017 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|