Неділя, 25.06.2017, 11:52
Вітаю Вас Гість


Головна » 2017 » Березень » 4 » Грибна юшка
17:10
Грибна юшка
  гриби - 1кг. картопля - 3шт. морква - 1шт. ріпчаста цибуля - 1шт. перлова крупа - 1/2 склянки рослинне масло - для смаження сіль - за смаком 1. Перловку помийте, залийте прохолодною водою і залиште набухати на 2-3 години. Після чого відваріть. 2. Гриби помийте, обсушіть і наріжте невеликими пластинами. Після цього в підсоленій воді відваріть гриби, після цього обсмажте їх на розігрітій з рослинним маслом сковороді. 3. Ріпчасту цибулю і моркву помийте, почистіть і наріжте невеликими кубиками. Далі обсмажте окремо від грибів на олії до золотистого кольору цибулю. 4. Картоплю помийте, почистіть і наріжте кубиками. Після цього картоплю і гриби додайте в грибний відвар, тобто в бульйон, в якому варилися гриби. Поставте варити на середній вогонь. 5. Коли бульйон з грибами і картоплею закипить, додайте перловку і обсмажені овочі і дайте ще хвилин 10 покипіти. Посоліть, поперчіть і зніміть з вогню. 6. Дайте грибний юшці постояти (не в піст можна подавати її зі сметаною).
Категорія: Перші Страви | Переглядів: 35 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Категорії розділу
Перші Страви [86]
Борщі,Бульйони...
Салати [102]
Олів"є,болі....
Закуски [197]
Естравагантні страви
Солодке [131]
Торти,Кекси...
Напої [74]
Коктелі,Спиртне...
Для Дітей [33]
Каші,солодке....
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
     
Хотіли б ви новий матеріал ?
     
     
               
     
Всего ответов: 724
     
          
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

  • Ваша реклама (ТУТ)
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт