 |
Неділя, 15.06.2025, 11:11 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Березень » 4 » Котлети з перловки
|
Котлети з перловки
перловка варена (приблизно склянку сухої)
цибуля 1шт
картопля 3шт
часник 2-3 зубчики
спеції
сіль
борошно для панірування
олія для смаження
Відварену перловку, сиру картоплю, цибулю, часник пропускаємо через м'ясорубку.
Додаємо спеції за смаком, формуємо котлетки, паніруємо в борошні і обсмажуємо до золотистої скоринки.
6. Дайте грибний юшці постояти (не в піст можна подавати її зі сметаною).
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 579 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 5.0/1 |
|

Календар |
« Березень 2017 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Нд |
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Статистика |
Онлайн всього: 4 Гостей: 4 Користувачів: 0 |
|
|
|