Тушкована капуста з грибами та квасолею - 4 Березня 2017 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 26.04.2024, 19:50
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2017 » Березень » 4 » Тушкована капуста з грибами та квасолею
17:09
Тушкована капуста з грибами та квасолею
 600 г капусти 300 г глив (можна інші гриби) 200 г дрібної консервованої квасолі 1 - 2 цибулини 100 мл овочевого бульйону (можна замінити на воду) зелень запашний перець горошком сіль Приготування: Гриби промити, дрібно нарізати. Капусту вимити, нашаткувати. Цибулю очистити, вимити, дрібно нарізати. Зелень вимити. Цибулю і гриби викласти в глибоку сковороду припустити протягом 5-6 хвилин, потім додати капусту, посолити, приправити запашним перцем, залити все бульйоном і тушкувати під кришкою на слабкому вогні 15 - 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати квасолю. Готову страву посипати зеленню.н.
Категорія: Закуски | Переглядів: 493 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт