|
П`ятниця, 26.04.2024, 19:50 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Березень » 4 » Тушкована капуста з грибами та квасолею
17:09 Тушкована капуста з грибами та квасолею |
600 г капусти
300 г глив (можна інші гриби)
200 г дрібної консервованої квасолі
1 - 2 цибулини
100 мл овочевого бульйону (можна замінити на воду)
зелень
запашний перець горошком
сіль
Приготування:
Гриби промити, дрібно нарізати. Капусту вимити, нашаткувати. Цибулю очистити, вимити, дрібно нарізати. Зелень вимити.
Цибулю і гриби викласти в глибоку сковороду припустити протягом 5-6 хвилин, потім додати капусту, посолити, приправити запашним перцем, залити все бульйоном і тушкувати під кришкою на слабкому вогні 15 - 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати квасолю.
Готову страву посипати зеленню.н.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 493 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календар | « Березень 2017 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|