Понеділок, 18.12.2017, 00:25
Вітаю Вас Гість


Головна » 2017 » Березень » 4 » Тушкована капуста з грибами та квасолею
17:09
Тушкована капуста з грибами та квасолею
  600 г капусти 300 г глив (можна інші гриби) 200 г дрібної консервованої квасолі 1 - 2 цибулини 100 мл овочевого бульйону (можна замінити на воду) зелень запашний перець горошком сіль Приготування: Гриби промити, дрібно нарізати. Капусту вимити, нашаткувати. Цибулю очистити, вимити, дрібно нарізати. Зелень вимити. Цибулю і гриби викласти в глибоку сковороду припустити протягом 5-6 хвилин, потім додати капусту, посолити, приправити запашним перцем, залити все бульйоном і тушкувати під кришкою на слабкому вогні 15 - 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати квасолю. Готову страву посипати зеленню.н.
Категорія: Закуски | Переглядів: 154 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Кошик
Ваш кошик порожній
Категорії розділу
Перші Страви [86]
Борщі,Бульйони...
Салати [102]
Олів"є,болі....
Закуски [199]
Естравагантні страви
Солодке [131]
Торти,Кекси...
Напої [74]
Коктелі,Спиртне...
(Новинка) Відео Рецепти [1]
Для Дітей [33]
Каші,солодке....
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
     
Хотіли б ви новий матеріал ?
     
     
               
     
Всего ответов: 726
     
          
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

  • Ваша реклама (ТУТ)
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт


          
                
    Lviv24.at.ua новини Львова, новини України, Новини Західної України
    -->