Інгредієнти:
250 г винограду
50 г цукру
2 яєчні білки
100-150 г цукрової пудри
1 ст. л. лимонного соку
200 г вершків
50 г ванільного морозива.
Приготування
Виноград наріж половинками, по можливості видали кісточки або вибирай сорти без кісточок. Засип цукром до смаку, додай лимонний сік і підігрій, помішуючи до повно
... Читати далі »
Інгредієнти:
Білий шоколад - 200 г
Вершки 20% жирності - 150 г
Натуральний несолодкий йогурт без додатків - 250 г
Мандарини без кісточок - 6-7 шт.
Приготування:
В невелику каструлю викласти поламаний шоколад, влити вершки. Поставити на маленький вогонь і, помішуючи, повністю розтопити шоколад. До кипіння суміш доводит
... Читати далі »
Інгредієнти:
бісквітне печиво "савоярді" 200 г
чорна кава 250 мл
вершки 22% 300 г
вершковий сир альметте 200 г
йогурт 100 г
цукрова пудра
... Читати далі »
Інгредієнти:
Мигдаль 40-45 шт
Стружка кокосова - 1 ст. л.
Цукор (пісок або мед) - 2-3 ст. л.
Вода - 300 мл
Вершки (10%) - 100 мл
Желатин -
... Читати далі »
Інгредієнти:
450 г сметани (20%)
300 г печива
100 г розтопленого вершкового масла
300 г якісного згущеного молока
10 г швидкорозчинного желатину
3/4 склянки холодної кип'яченої води
Приготування:
1. Форму (краще роз'ємну) застелити пергаментним папером.
2. Печиво подрібнити в дрібну крихту
... Читати далі »