Неділя, 25.06.2017, 11:52
Вітаю Вас Гість


Головна » Солодке
1 2 3 ... 13 14 »
Шоколадні млинці
 Інгредієнти: • борошно пшеничне 250 г. • молоко 250 г. • яйця курячі 2 шт. • вода 80 г. • цукор 40 г. • какао 20 г. • олія Розраховано на 4 порції Ніжні та ароматні — ці млинці сподобаються усім любителям шоколаду.У них можна загорнути будь-яку солодку начинку або просто перед подачею на стіл полити солодким ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 94 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Морквяно-яблучні млинці з цільнозернового борошна
 Інгредієнти: • борошно пшеничне 40 г. • борошно цільнозернове 200 г. • цукор 30 г. • розпушувач тіста 10 г. • яйця курячі 2 шт. • молоко 275 г. • яблука (не великі) 1 шт. • морква (не велика) 1 шт. • кориця мелена 10 г. • сіль • горіхи волоські 100 г. • масло вершкове 30 г. • мед рідкий 60 г. • олія Сп ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 39 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Печиво Танучі миті
 Складові: - 227 г вершк. масла, кімнатної температури - 1/2 ст цукрової пудри - 1 п. ваніліну - 1 1/2 ст. муки - 1/3 ст. крохмалю Приготування Вершкове масло кімнатної температури і цукрову пудру хбити міксером на високій швидкості до пишності. Додати ванілін, крохмаль і пів стакана муки збити міксером. Тоді всипати ре ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 94 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 1.0\1
Шоколадно- малинове печиво
 • ½ чашки малинового варення або джему • 1 чашка цукру • 1/3 чашки рослинної олії • 1 пакетик ванільного цукру • 3 ст.л какао (з гіркою) • 1,5 чашки борошна • 1 ч.л. розпушувача • щіпка солі Приготування: У мисці змішати пів чашки малинового варення або джему, 1 чашку цукру, одну третину чашки рослинного масла без зап ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 64 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Халва домашня
 400 г арахісу, 1 ст. цукру, 5 ст.л. соняшникової олії (без запаху), 5 десертних ложок води, 1 ст.ложку (без верху) борошна. Приготування рецепту: Арахіс підсушити, обсмажити, трохи потерти руками і здути шкарлупку. Пропустити через м'ясорубку. 1 склянка цукрового піску, 5 ст.ложок соняшникової олії (без запаху), 5 де ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 24 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Пісний десерт "Брусничний сорбет"
 -брусниця (свіжа або морожена) - 3 склянки, -мед - 1-2 ст. ложки, -лимонний сік - 1 ст. ложка, -вода - 1 склянка. Приготуйте медовий сироп. У каструлю налийте воду, поставте на вогонь. Додайте ложку меду і лимонний сік, добре прогрійте на середньому вогні до повного розчинення меду (не кип’ятіть). Остудіть сироп. Яго ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 62 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 4.0\1
Ванільне морозиво
 Інгредієнти: Молоко – 250 мл Яйця – 3 шт. Цукор – 60 г Ванільний стручок – 1 шт. Вершки (33 %) – 150 мл Спосіб приготування: Додайте в молоко половину всього цукру, розрізаний стручок ванілі і підігрійте. Відокремте жовтки від білків і перетріть з другою половиною цукру. Змішайте молоко з сумішшю жовтків і цукру в д ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 95 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 4.0\2
Полуничне варення
 Інгредієнти: Полуниця – 1 кг Вода – 500 мл Цукор – 1 кг Яблучний оцет – 30 мл Лимонний сік – 5 мл Спосіб приготування: Акуратно промийте полуницю  в оцтовому розчині і видаліть плодоніжки. Просушіть ягоди. Для приготування сиропу: розчиніть цукор в гарячій воді. Залийте полуницю сиропом на дві години. Після цього пр ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 89 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 5.0\1
Сирний торт
 Інгредієнти: сир 15% – 800 г борошно – 450 г яйця – 4 шт. цукор – 475 г сода – 6 г кукурудзяний крохмаль – 12 г молоко 2,5% – 1100 мл вершкове масло – 300 г ванільний цукор – 8 г цукрова пудра – 75 г лимон – 1 шт. (сік 15 мл) сметана 25% – 300 мл желатин – 15 г ягоди і фрукти для декору Приготування: Перетріть сир, ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 61 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 2.0\1
Фадж
 Інгредієнти: чорний шоколад (78%) – 270 г молоко згущене – 400 г (1 банка) родзинки – 95 г волоські горіхи – 80 г борошно – 200 г  вершкове масло – 120 г  яйця – 2 шт. цукор – 70 г Приготування: Збийте вершкове масло з цукром та жовтками. Додайте борошно. Замісіть тісто. Розкачайте корж, випечіть його впродовж 25 хв ... Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 105 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Категорії розділу
Перші Страви [86]
Борщі,Бульйони...
Салати [102]
Олів"є,болі....
Закуски [197]
Естравагантні страви
Солодке [131]
Торти,Кекси...
Напої [74]
Коктелі,Спиртне...
Для Дітей [33]
Каші,солодке....
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
     
Сподобався сайт ?
     
     
               
     
Всего ответов: 486
     
          
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

  • Ваша реклама (ТУТ)
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт