|
Вівторок, 23.04.2024, 18:48 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Березень » 4 » Теплий грибний салат з помідорами
17:05 Теплий грибний салат з помідорами |
Червона цибуля - 1 шт.
Часник - 1 зубчик
Зелена цибуля - 1 пучок
Гриби - 400 гр
Помідори черрі - 100 г
Помідори - 100 г
Оливкова олія - 2 ст.л.
Рубана петрушка - 2 ст.л.
Сіль, перець - за смаком
Приготування:
Цибулю нарізати півкільцями. Часник дрібно посікти. Гриби розрізати на частини 4. Зелену цибулю подрібнити. Помідори розрізати на 8 частин, черрі нарізати не потрібно.
Розігріти в глибокій сковороді оливкове масло і пасерувати в ньому цибулю до прозорості. У кінці обсмажування додати часник. Потім викласти на сковороду гриби і смажити 3-5 хвилин, підмішати помідори, зелену цибулю і залишити на вогні ще на 3 хвилини.
Салат поперчити, посолити і приправити лимонним соком і цедрою. Подати на стіл теплим, посипавши рубаною петрушкою.
|
Категорія: Салати |
Переглядів: 429 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 5.0/1 |
|
Календар | « Березень 2017 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|