 |
Неділя, 15.06.2025, 11:10 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Березень » 4 » КОТЛЕТИ У БЕКОНІ
|
Інгредієнти:
яловичина 250-300 г
свинина 250-300 г
хліб білий 2-3 шматочки
вершки або молоко (вода)
цибуля ріпчаста 1 шт.
яйце 1 шт.
сіль, перець
паніровочні сухарі
бекон
Приготування:
Яловичину і свинину пропустити через м'ясорубку.
Хліб замочити в молоці, вершках або воді, віджати і пропустити крізь м'ясорубку.
Ріпчасту цибулю пропустить крізь м'ясорубку.
Вбити в масу яйце.
Посолити та поперчити за смаком і перемішати.
Сформувати з фаршу котлети. Кожну злегка обваляти у панірувальних сухарях.
Загорнути котлету в бекон.
Обсмажити котлети на сковороді звичайним способом. До готовності можна довести у жаровій шафі.
Готові котлети викладають на блюдо та подають до столу.
СМАЧНОГО !
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 446 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Календар |
« Березень 2017 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Нд |
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Статистика |
Онлайн всього: 5 Гостей: 5 Користувачів: 0 |
|
|
|