КОТЛЕТИ У БЕКОНІ - 4 Березня 2017 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 29.03.2024, 13:31
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2017 » Березень » 4 » КОТЛЕТИ У БЕКОНІ
16:42
КОТЛЕТИ У БЕКОНІ
 Інгредієнти: яловичина 250-300 г свинина 250-300 г хліб білий 2-3 шматочки вершки або молоко (вода) цибуля ріпчаста 1 шт. яйце 1 шт. сіль, перець паніровочні сухарі бекон Приготування: Яловичину і свинину пропустити через м'ясорубку. Хліб замочити в молоці, вершках або воді, віджати і пропустити крізь м'ясорубку. Ріпчасту цибулю пропустить крізь м'ясорубку. Вбити в масу яйце. Посолити та поперчити за смаком і перемішати. Сформувати з фаршу котлети. Кожну злегка обваляти у панірувальних сухарях. Загорнути котлету в бекон. Обсмажити котлети на сковороді звичайним способом. До готовності можна довести у жаровій шафі. Готові котлети викладають на блюдо та подають до столу. СМАЧНОГО !
Категорія: Закуски | Переглядів: 385 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт