1) Плитку шоколаду розламати на шматочки і розтопити на водяній бані 2) За допомогою кондитерської кисті нанести шоколад на дно і бічні частини силіконових
... Читати далі »
Перш ніж приступити до приготування курки в медово-гірчичному соусі, нагадаємо про основні переваги курячого м’яса: високий вміст білка; легка засвоюваність; низький рівень холестерину; вміст повного комплексу вітамінів групи В, а також вітамінів А, С, РР, Е; високий рівень корисни
... Читати далі »
Підготуємо потрібні нам інгредієнти, щоб все було під рукою.
Ковбасу і лисички наріжемо невеликими брусочками.
Злегка обсмажимо гриби з ковбасою на вер
... Читати далі »
4 яйця; 4 ст. л. молока; 100 г сиру; 50 г копченої ковбаси; 2 помідори; пір’я зеленої цибулі; кріп; соняшникова рафінована олія; сіль; перчик мелений чорний. Приготування: В
... Читати далі »
Склад: 2 яйця; 1/3 ст. молока; 150 г ковбаси; 1-2 часникових зубчики; за смаком зелень; 1 ст. л. олії рослинної; сіль; купаж спецій. Приготування: Отже, почнемо. У миску з високими бортиками вбиваємо яйця
... Читати далі »
Рослинна їжа являє собою джерело складних вуглеводів, вітамінів і відсутніх мінеральних речовин, які неможливо отримати з інших джерел. Спаржа по праву посідає одну з лідируючих позицій у розряді найбільш корисних для людини рослин, що вживаються в їжу в усьому світі. ... Читати далі »