|
Середа, 24.04.2024, 15:22 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Лютий » 26 » Омлет з грибними нотками
14:30 Омлет з грибними нотками |
Склад:
40 г ковбаси;
40 г маринованих грибочків;
2 яйця;
2 ст. л. молока;
40 г сиру;
20 г масла вершкового;
сіль.
Приготування:
Підготуємо потрібні нам інгредієнти, щоб все було під рукою.
Ковбасу і лисички наріжемо невеликими брусочками.
Злегка обсмажимо гриби з ковбасою на вершковому маслі.
Яйця збиваємо, додаємо молоко і сіль. Ретельно вимішуємо суміш.
В окремій сковороді на маслі вершковому смажимо омлет. Коли він, як кажуть, злегка схопиться, викладаємо посередині гриби з ковбасою і сир, подрібнений на тертці.
Акуратно лопаткою звертаємо омлет, як показано на фото, і тушкуємо на мінімальному рівні конфорки 2-3 хвилинки.
Можна подавати омлет з грибами до столу.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 376 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 4.0/1 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|