Вам знадобиться: Свинина Бекон Бринза і фетакса в рівних частинах Різна зелень - багато! Гірчиця стебла селери
Спосіб приготування:
1. Від великого шматка м'яса відрізати кілька скибочок товщиною до 1 см і розміром з долоню або трохи більше. Відбийте.
2. Зелень дрібно наріжте, змішайте з сирами.
3. Візьміть скибочку відбитого м'яса, посоліть і поперчіть з одного боку, переверніть, густо змастіть гірчицею.
4. На гірчицю викладіть бекон, трохи сиру і сформуйте рулетики. Обов'язково потрібно підвернути краї, щоб сир не витік в сковороду. Можна скріпити рулетики шпажками або перев'язати.
5. Обсмажте рулетики з усіх боків на оливковій олії, всипте порізану селеру, залийте томатом і поставте в духовку на 30 хвилин. М'ясні рулетики готові