М'ясні рулетики - 26 Лютого 2017 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 26.04.2024, 20:59
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2017 » Лютий » 26 » М'ясні рулетики
16:13
М'ясні рулетики
 Вам знадобиться:
Свинина
Бекон
Бринза і фетакса в рівних частинах
Різна зелень - багато!
Гірчиця
стебла селери

Спосіб приготування:

1. Від великого шматка м'яса відрізати кілька скибочок товщиною до 1 см і розміром з долоню або трохи більше. Відбийте.

2. Зелень дрібно наріжте, змішайте з сирами.

3. Візьміть скибочку відбитого м'яса, посоліть і поперчіть з одного боку, переверніть, густо змастіть гірчицею.

4. На гірчицю викладіть бекон, трохи сиру і сформуйте рулетики. Обов'язково потрібно підвернути краї, щоб сир не витік в сковороду. Можна скріпити рулетики шпажками або перев'язати.

5. Обсмажте рулетики з усіх боків на оливковій олії, всипте порізану селеру, залийте томатом і поставте в духовку на 30 хвилин. М'ясні рулетики готові
Категорія: Закуски | Переглядів: 363 | Додав: Люба | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт