Куряча печінка в беконі - 26 Лютого 2017 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 29.03.2024, 10:51
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2017 » Лютий » 26 » Куряча печінка в беконі
16:24
Куряча печінка в беконі
 Вам знадобиться:

12 курячих печінок, нарізати на половинки

1 ч.л. солі

12 скибочок сиров

39;яленого бекону в нарізці або італійської панчетти, кожен шматочок розрізати навпіл

Спосіб приготування:

Розігрійте гриль. Посипте кожну половинку курячої печінки сіллю за смаком. Оберніть беконом або панчеттою кожен шматочок і закріпіть коктейльними паличками. Помістіть на деко або решітку для гриля. Смажте 5 - 7 хвилин, потім шматочки переверніть і смажте ще 5 - 7 хвилин, або до повної готовності. Куряча печінка в беконі готова. Смачного!

Категорія: Закуски | Переглядів: 480 | Додав: Люба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт