|
П`ятниця, 29.03.2024, 10:51 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Лютий » 26 » Куряча печінка в беконі
16:24 Куряча печінка в беконі |
Вам знадобиться:
12 курячих печінок, нарізати на половинки
1 ч.л. солі
12 скибочок сиров
39;яленого бекону в нарізці або італійської панчетти, кожен шматочок розрізати навпіл
Спосіб приготування:
Розігрійте гриль.
Посипте кожну половинку курячої печінки сіллю за смаком. Оберніть беконом або панчеттою кожен шматочок і закріпіть коктейльними паличками. Помістіть на деко або решітку для гриля.
Смажте 5 - 7 хвилин, потім шматочки переверніть і смажте ще 5 - 7 хвилин, або до повної готовності. Куряча печінка в беконі готова.
Смачного!
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 480 |
Додав: Люба
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|