|
Середа, 05.02.2025, 18:55 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Лютий » 26 » Омлет з ковбасою і помідорами – насолода для гурмана
14:28 Омлет з ковбасою і помідорами – насолода для гурмана |
Склад:
4 яйця; 4 ст. л. молока; 100 г сиру; 50 г копченої ковбаси; 2 помідори; пір’я зеленої цибулі; кріп; соняшникова рафінована олія; сіль; перчик мелений чорний. Приготування: В першу чергу нам потрібно зняти з помідорів шкірку. Надріжемо їх верхівки і опустимо помідори буквально на 30 секунд в окріп, а потім обдамо холодною водичкою. Тепер зняти з помідорів шкірку не складе для нас праці. Нарізаємо кубиками томати. Пір’їнки зеленої цибулі промиваємо та нарізаємо кільцями. Пасеруємо На рафшнованій олії цибулю протягом хвилинки. Додаємо помідори і смажимо все разом кілька хвилин. Ковбасу шаткуємо кільцями і викладаємо на сковорідку, обсмажуємо з обох сторін. А поки займемося яйцями. Вбиваємо їх у миску, вливаємо молоко, додаємо сіль і перчик. Збиваємо отриману суміш до однорідності. Сир натираємо, кріп промиваємо і подрібнюємо. Додаємо сир і зелень в яєчно-молочну суміш, перемішуємо. Виливаємо яйця в сковороду, накриваємо і смажимо омлет на невеликому рівні конфорки, поки він не застигне зверху. Подаємо омлет до столу з улюбленими овочами.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 377 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 3.0/1 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|