![](/.s/t/862/1.gif) |
Понеділок, 10.02.2025, 21:54 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Лютий » 26 » Стейк зі свинини
|
Стейк зі свинини виходять дуже соковиті і смачні! Вам знадобиться: Свинина напівжирна - 1 кг Гірчиця домашня олія Сіль перець Для яблук: Яблука Гренні Сміт - 2 шт Цукор - 1 чайна ложка Вершкове масло - 1 столова ложка Для цибулі: Цибулини - 2 шт Цукор - 1 столова ложка Вершкове масло - 1 столова ложка бальзамічний крем Для соусу: Журавлина - 200 гр Цукор - за смаком Бадьян - 2 шт Кориця в паличках - 2 шт Гвоздика в паличках - 4 шт Крохмаль - 1 чайна ложка Спосіб приготування:
1. Свинину порізати на стейки і замаринувати з гірчиці, солі і перці.
2. Цибулю порізати пірїнами і обсмажити на вершковому маслі, коли вона стане прозорою, то додати цукор і смажити майже до повної готовності цибулі, в самому кінці додати бальзамік за смаком і обсмажити ще протягом 3-4 хвилин.
3. На вершковому маслі обсмажити яблука, додати до них трохи цукру і злегка карамелізований їх.
4. У сковороду покласти журавлину разом з прянощами і цукром і готувати доки з неї не виділиться сік, ягідки можна злегка полопати лопаткою. Крохмаль розвести невеликою кількістю водички і залити ним соус.
5. Стейки зі свинини обсмажити на олії до бажаної скориночки і повної готовності м'яса.
6. У тарілку спочатку викласти цибулю, на неї стейк зі свинини, на м'ясо викласти яблучка і все прикрасити журавлинним соусом. Стейк зі свинини готовий.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 392 |
Додав: Люба
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|