Середа, 05.02.2025, 18:58 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Лютий » 19
Складові:
- 500 г полуниці
- 500 г цукру
- 75 глюкози
- 20 г яблучного пектину
- 1 ч. л. лимонної кислоти
- дрібний цукор для обвалювання мармеладу
Приготування
Заздалегідь приготувати форму для мармеладу. Обтягнути дно харчовою плівкою та змастити олією.
Збити полуницю в блендері до однорідног
...
Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 467 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 5.0\1
- Оцінити -
Відмінно
Добре
Непогано
Погано
Жахливо
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 496 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
- Оцінити -
Відмінно
Добре
Непогано
Погано
Жахливо
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 409 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
- Оцінити -
Відмінно
Добре
Непогано
Погано
Жахливо
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 430 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
- Оцінити -
Відмінно
Добре
Непогано
Погано
Жахливо
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 413 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 5.0\1
- Оцінити -
Відмінно
Добре
Непогано
Погано
Жахливо
Добавил: Люба | Просмотров: 402 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 3.0\1
- Оцінити -
Відмінно
Добре
Непогано
Погано
Жахливо
Статистика Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.
. Наш Банер