Інгредієнти:
Молоко – 250 мл
Яйця – 3 шт.
Цукор – 60 г
Ванільний стручок – 1 шт.
Вершки (33 %) – 150 мл
Спосіб приготування:
Додайте в молоко половину всього цукру, розрізаний стручок ванілі і підігрійте. Відокремте жовтки від білків і перетріть з другою половиною цукру. Змішайте молоко з сумішшю жовтків і цукру в д
... Читати далі »
Інгредієнти:
Полуниця – 1 кг
Вода – 500 мл
Цукор – 1 кг
Яблучний оцет – 30 мл
Лимонний сік – 5 мл
Спосіб приготування:
Акуратно промийте полуницю в оцтовому розчині і видаліть плодоніжки. Просушіть ягоди.
Для приготування сиропу: розчиніть цукор в гарячій воді.
Залийте полуницю сиропом на дві години. Після цього пр
... Читати далі »
Інгредієнти:
чорний шоколад (78%) – 270 г
молоко згущене – 400 г (1 банка)
родзинки – 95 г
волоські горіхи – 80 г
борошно – 200 г
вершкове масло – 120 г
яйця – 2 шт.
цукор – 70 г
Приготування:
Збийте вершкове масло з цукром та жовтками. Додайте борошно. Замісіть тісто. Розкачайте корж, випечіть його впродовж 25 хв
... Читати далі »
картопля – 1 кг
ріпчаста цибуля – 200 г
сало – 200 г
сіль – 15 г
сода – 5 г
оцет – 10 мл
чорний мелений перець – 3 г
коріандр – 6 г
мелений мускатний горіх – 6 г
лавровий лист – 3 шт.
олія – 20 мл
свиняча оболонка (кишки) – 1 м
коньяк – 50 мл
Спосіб приготування:
Свинячу оболонку промийте, почистіть від слизу та замо
... Читати далі »
Інгредієнти:
шампіньйони (великі) – 10 шт.
вершкове масло – 100 г
яйця – 2 шт.
сир твердий – 40 г
бекон – 100 г
сметана – 1 ст. л.
сіль – 5 г
перець – 5 г
часник – 1 зубчик
олія – 20 мл
Приготування:
У 10 великих грибах відокремте шапки від ніжок. З шапок видаліть перетинки, а ніжки дрібно порубайте. Ніжки та перети
... Читати далі »