інгредієнти 6 шт. водоростей Нори 500 г заморожених неочищених креветок 300 г рису (круглозернённого) 50 г ікри Тобіко 100 г сиру «Філадельфія» 2 свіжі огірки 7 г солі 15 г рисового оцту ... Читати далі »
інгредієнти
Картопля 4 шт
Яица 3 шт
Сир твердий 150 гр
Крабові палички 1 пачка
майонез
Спосіб приготування
Відварити 4 картоплини і три яйця, остудити, почистити, нтереть на тертці. Крабові палички порізати дрібними квадратиками, сир потерти на тертці. Готуємо: укладаємо пошарово натерті на тертці картопля, яйця,
... Читати далі »
інгредієнти
2 тонких лаваша;
4 яйця;
200 г твердого сиру;
пучок петрушки;
пучок кропу;
3 столові ложки сметани;
сіль за смаком;
рослинне масло для смаження.
приготування
Поставте яйця варитися. В цей час натріть сир на тертці, порубати зелень. Наріжте лаваш на широкі смуги. Коли яйця зваряться, остудіть їх під холодною
... Читати далі »
Складові:
філе куряче — 700 грам;
масло вершкове — 30 грам;
велика сіль — за смаком;
курага — 100 грам;
горіхи волоські — 100 грам;
грузинська приправа — за смаком;
соус «блакитний сир» — 30 грам
Спосіб приготування:
Я вже готував великі рулети з сиром і чорносливом, під Новий Рік.
Рулети з чорносливом і сиром. Вони
... Читати далі »
сирний сир hochland для кулінарії - 150 г
огірки - 3 шт
оливки - 8 шт
цибуля зелена - 2 шт
кріп - 5 шт
майонез - 2 ч.л.
Спосіб приготування:
Бажаєте здивувати власну сім'ю або ж гостей? Дана чудова закуска, з насиченим смаком видно прикрасить ваш харчування. Ви особистими руками створите не тільки лише досить смачно, а
... Читати далі »
Інгредієнти:
Картопля – 4-5 шт.
Фарш – 300 г.
Вершкове масло – 30 г.
Борошно – 2 ст. л.
Цибуля – 1 шт.
Яйце – 1 шт.
Сир – 100 г.
Сіль і перець
Зелень
Приготування
Відварюємо картоплю. Додаємо 30 г. вершкового масла, 50 г. сиру, 1 збите яйце і робимо пюре.
Додаємо 2 ст. л. борошна і перемішуємо до однорідності.
У фа
... Читати далі »
Інгредієнти:
Сир – 300 г
Цукор – 130 г
Яйце куряче – 2 шт
Рослинна олія – 70 мл
Борошно пшеничне – 350 г
Розпушувач для тіста – 2 ч. л.
Ванільний цукор – 1 пакет.
Варення – 4 ст. л.
Ізюм – 70 г
Жовток яєчний ((для змащування)) – 1 шт
Час приготування: 60 хвилин.
Кількість порцій: 6.
Приготування:
Сир змішати з яйця
... Читати далі »
Інгредієнти:
Велика картопля – 6 штук;
Сир – 120 г;
Ковбаски – 150-200 г;
Молоко – 6 ст. л .;
Вершкове масло – 2 ст.л .;
Сіль, чорний перець – за смаком;
Зелень – невеликий пучок / за бажанням.
Спосіб приготування:
Картоплю ретельно промиваємо, краще використовувати щітку, яка допоможе видалити залишки землі і забруд
... Читати далі »
Інгредієнти:
Борошно пшеничне – 220 г
Оливкова олія – 5 ст. л.
Жовток яєчний – 1 шт
Вода – 100 мл
Часник – 2 шт
Сметана – 2 ст. л.
Сир твердий – 250 г
Сіль – за смаком
Приготування:
Крок 1
У борошно додайте жовток, масло, воду і сіль. Замісіть тісто. Воно повинно бути еластичне. Дайте йому відпочити 30 хвилин.
Крок
... Читати далі »
Інгредієнти:
Свинина – 1 кг.
Сир твердий – 200 гр.
Шинка – 150 гр.
Майонез- 2 ст. лож.
Сіль, перець, олія.
Приготування:
1. Підморожене м’ясо порізати на скибочки поперек волокон, завширшки менш як 1 см.
2. Злегка відбити дерев’яним молотком через харчову плівку.
3. Кожен шматочок посолити і поперчити. Скласти в ми
... Читати далі »