Інгредієнти для тіста:
1 яйце
5 ложок борошна
2 ложки сметани
2 ложки майонезу (а можна і сметани знову ж )
трохи посолити
Спосіб приготування:
Тісто виходить рідке, виливаємо в сковороду, намазуємо соусом, кетчупом, томатною пастою, викладаємо ковбасу, шинку, сосиски і т.д.
Потім можна зелень або цибульку, майонез і
... Читати далі »
Інгредієнти:
0,5 кг печінки,
5 яєць,
7-10 ст. ложки муки,
5 цибулин,
майонез – 200г (1 банка),
олія,
часник,
твердий сир,
сіль,
перець.
Спосіб приготування:
Печінку перемолоти на м’ясорубці, додати яйце, муку.
5 цибулин просмажити на маслі, половину додати до тіста, посолити, поперчити і спекти бліни на олії.
Начинка
... Читати далі »
Холодець з курки
Холодець це традиційне блюдо східної і західної європейської кухні, його готують в Росії на Україні, в Польщі, Німеччині та багатьох інших країнах. Це страва дуже ситна, насичена жирами, і ми пропонуємо вашій увазі менш калорійний варіант цієї страви – Холодець з курки!
Інгредієнти для приготування
... Читати далі »