|
Середа, 08.05.2024, 11:04 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Листопад » 17 » Піца з шинкою і грибами
21:21 Піца з шинкою і грибами |
інгредієнти 2 ч.л сухих дріжджів 1ч.л цукру 2 ст борошна 0,5 ч.л солі 30 г масла оливи 1 ст води 300г томатів 400г шинки 100г сиру 300г грибів (печериць) 2 зубки часнику 1 ст білого вина 1 щіпка солі Пучечок базиліка і петрушки
Спосіб приготування Підготувати опару з розведених у теплій воді дріжджів і цукру з додаванням 0,5 ст борошна. У змішану з сіллю борошно ввести опару, що підійшла. Вимішати тісто поставити на 15-хвилинний відпочинок. Тонкі пластинки печериці та часнику обсмажити на сковороді з 2 ст.л олії. Ввести біле вино, варити 20 хв, потім посолити. Приготувати соус з порізаного пластинками і обсмаженого часнику, ошпарені і подрібнених томатів без шкірки. Томити на сковороді, додавши базилік. Дати соусу охолонути. Розкатаний корж змастити охолодженим соусом, укласти нарізану шинку і підготовлені гриби. Рясно обсипати піцу крупнонатертим сиром. Поставити в духовку на 20 хв.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 236 |
Додав: Олег_Слюсарев
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|