Інгредієнти:
350 г хліба,
80 г масла,
200 г помідорів.
Спосіб приготування:
Помідори на 1 хв занурити в окріп, зняти шкірочку, очистити від насіння і потім нарізати шматочками.
Змастити скибочки хліба і зверху покласти шматочки помідорів, трохи їх підсоливши.
Інгредієнти:
1 буханець чорного хліба,
1 варений язик,
100 г вершкового масла,
1 ст. ложка тертого хрону,
2 яйця,
2 свіжі огірки або помідори,
сіль за смаком,
півбанки майонезу,
2 ст. ложки рубаної зелені.
Спосіб приготування:
Кружальця обсмаженого хліба змастити маслом з хріном, на масло покласти таке саме кружаль
... Читати далі »
Інгредієнти:
1 банка тріскової печінки,
2 жовтки,
100 г масла;
лимонний сік,
гірчиця,
зелень за смаком.
Спосіб приготування:
Консервовану тріскову печінку й жовтки крутих яєць пропустити крізь м’ясорубку, заправити лимонним соком (або розведеною лимонною кислотою), гірчицею, і рубаною петрушкою.
Покласти на скибочки
... Читати далі »
Інгредієнти:
0,5 кг печінки,
5 яєць,
7-10 ст. ложки муки,
5 цибулин,
майонез – 200г (1 банка),
олія,
часник,
твердий сир,
сіль,
перець.
Спосіб приготування:
Печінку перемолоти на м’ясорубці, додати яйце, муку.
5 цибулин просмажити на маслі, половину додати до тіста, посолити, поперчити і спекти бліни на олії.
Начинка
... Читати далі »