|
Четвер, 09.05.2024, 04:55 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Листопад » 17 » Курячі рулетики з курагою і волоським горіхом
17:35 Курячі рулетики з курагою і волоським горіхом |
Складові:
філе куряче — 700 грам;
масло вершкове — 30 грам;
велика сіль — за смаком;
курага — 100 грам;
горіхи волоські — 100 грам;
грузинська приправа — за смаком;
соус «блакитний сир» — 30 грам
Спосіб приготування:
Я вже готував великі рулети з сиром і чорносливом, під Новий Рік.
Рулети з чорносливом і сиром. Вони були великі і досить смачні.
Але сухуваті. Це й не дивно, з курячого філе складно зробити щось соковите. Без соусу.
Але ми спробуємо.
Складових зовсім небагато, відповідно приготування не
займе багато часу.
Курячому філе, відрізаємо непотрібне і ділимо на кілька
невеликих пластів. У мене було два цілих філе курячої грудинки і ще шматочок. Відповідно, буде 7 рулетиків.
Ріжемо курагу тонкими частинками.
Починаємо збірку.
У чому незвичайність (експерименту) моєї збірки?
Будуть рулети і (типу) соус одночасно. В одному посуді.Шматочки поливаємо соусом.Потім горіхи.І нарешті курага.
Не солимо, не перчимо і не використовуємо шпажки.
Шпажки були б потрібні, якщо обсмажувати рулети в сковороді.
Їх би довелося перевертати.
А в формі вони залишаться ціленькі.
Вийшло сім (різних за величиною) рулетиків, укладаємо в форму.
Тепер солимо крупною сіллю і нарешті використовуємо приправу.Далі прокладемо біля кожного рулету шматочок вершкового масла.
За часом і температурою: 25 хвилин на 180 градусах і ще 15 хвилин верхній нагрівач на 200 градусів.
Що трапилося з м’ясом? Воно дало сік на (приблизно) 15 хвилині,
а потім було вкрите в своєму ж соусі.
Мені здалося, що м’ясо вийшло трохи м’якше і не таке сухе.
Цим же соусом можна поливати рулети.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 246 |
Додав: Олег_Слюсарев
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|