Часникова піца на тонкому тісті - 17 Листопада 2020 - Кулінарні рецепти
Середа, 08.05.2024, 16:28
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Листопад » 17 » Часникова піца на тонкому тісті
00:05
Часникова піца на тонкому тісті
 Інгредієнти: Борошно пшеничне – 220 г Оливкова олія – 5 ст. л. Жовток яєчний – 1 шт Вода – 100 мл Часник – 2 шт Сметана – 2 ст. л. Сир твердий – 250 г Сіль – за смаком Приготування: Крок 1 У борошно додайте жовток, масло, воду і сіль. Замісіть тісто. Воно повинно бути еластичне. Дайте йому відпочити 30 хвилин. Крок 2 Розігрійте духовку до 240 С. Наріжте часник пластинками, натріть сир. Сметану змішайте з маслом до однорідності. Крок 3 Розкачайте тісто в тонкий пласт (якщо деко маленьке, то тісто розділіть на 2 частини і розкачайте на 2 піци, якщо деко велике, то піца вийде одна велика) Перекладіть розкачане тісто на деко, змастіть соусом, зверху розподіліть тертий сир і потім викладіть часник. Готуйте піцу 15 хвилин. Готово! Це дуже смачно! Смачного!
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Закуски | Переглядів: 186 | Додав: Олег_Слюсарев | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт