|
Середа, 08.05.2024, 16:28 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Листопад » 17 » Часникова піца на тонкому тісті
00:05 Часникова піца на тонкому тісті |
Інгредієнти:
Борошно пшеничне – 220 г
Оливкова олія – 5 ст. л.
Жовток яєчний – 1 шт
Вода – 100 мл
Часник – 2 шт
Сметана – 2 ст. л.
Сир твердий – 250 г
Сіль – за смаком
Приготування:
Крок 1
У борошно додайте жовток, масло, воду і сіль. Замісіть тісто. Воно повинно бути еластичне. Дайте йому відпочити 30 хвилин.
Крок 2
Розігрійте духовку до 240 С. Наріжте часник пластинками, натріть сир. Сметану змішайте з маслом до однорідності.
Крок 3
Розкачайте тісто в тонкий пласт (якщо деко маленьке, то тісто розділіть на 2 частини і розкачайте на 2 піци, якщо деко велике, то піца вийде одна велика)
Перекладіть розкачане тісто на деко, змастіть соусом, зверху розподіліть тертий сир і потім викладіть часник.
Готуйте піцу 15 хвилин.
Готово! Це дуже смачно!
Смачного!
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 186 |
Додав: Олег_Слюсарев
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|