|
Середа, 08.05.2024, 22:56 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Листопад » 17 » Неймовірно смачна картопля з ковбасками і сиром
00:10 Неймовірно смачна картопля з ковбасками і сиром |
Інгредієнти:
Велика картопля – 6 штук;
Сир – 120 г;
Ковбаски – 150-200 г;
Молоко – 6 ст. л .;
Вершкове масло – 2 ст.л .;
Сіль, чорний перець – за смаком;
Зелень – невеликий пучок / за бажанням.
Спосіб приготування:
Картоплю ретельно промиваємо, краще використовувати щітку, яка допоможе видалити залишки землі і забруднень з поверхні. Поверхню просушуємо паперовим рушником. Після чого бульби обертаємо фольгою і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо картоплю в шкірці близько 1-1,5 годин. Час приготування залежить від розміру бульб.
Дістаємо картоплю з духовки, даємо їй трохи охолонути, після чого знімаємо фольгу. Кожну картоплину розрізаємо вздовж на дві половинки. За допомогою чайної ложки видаляємо частину м’якоті і прибираємо її в сторону. У нас повинні залишитися стінки з невеликою кількістю картоплі, тобто своєрідний човник.
М’якоть картоплі змішуємо з вершковим маслом і прогрітим молоком, перетворюємо в пюре.
Пюре змішуємо з подрібненою зеленню, сіллю і перцем, викладаємо рівномірно в човники.
В окремій мисці з’єднуємо подрібнені ковбаски з тертим сиром. Отриманою масою покриваємо наші бульби.
Відправляємо заготовки в розігріту до 200 градусів духовку запікатися на 5-7 хвилин.
Перевагою цієї страви вважається те, що начинку можна змінити з урахуванням тих компонентів, які є в холодильнику. Можна ковбаски замінити фаршем або м’ясом, рибою, різними овочами.
Смачного!
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 187 |
Додав: Олег_Слюсарев
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|