Приготування:
Вони шикарні....скибочки батона намазати сумішшю тертого плавленого сиру з часником і майонезом...зверху-кружечок очищеного ківі і прикрасити зеленню...незвичайні і дуже смачні!!!
ДРУГИЙ ВАРІАНТ - просто змастити багет шаром ікри мойви+трохи майонезу, зверху ківі.
Приготування:
Ну, тут нічого особливого))))В листочки плавленого вершкового сиру покласти начинку: на дрібній тертці сир, яйця, видавити 2-3 зубчики часнику і змішати з майонезом. Тичинки зробити з корейської моркви
Інгредієнти:
Бублики (20 шт)
Фарш (яловичий і свинячий, всього 400 р.)
Яйця (1 шт)
Тертий сир (50 р.)
Болгарський перець (1/4 плоду)
Сіль, перець.
Приготування:
Починаємо з бубликів. Краще взяти звичайні, гірчичні бублики, без маку і ваніліну. Все-таки фарширувати їх будемо м'ясом.
Бублик заливаємо теплою водою (деяк
... Читати далі »
Інгредієнти:
Готові або випечені листкові коржі (5 шт)
Пачка маойнезу
Рибна консерва
4 яйця
20 гр твердого сиру
1 велика цибулина
2 моркви
Приготування:
Яйця відварити і дрібно нарізати, цибулю і моркву подрібнити і пасерувати, сир натерти на тертці.
На перший листковий корж накладаємо змішаний з майонезом натертий с
... Читати далі »
Акуратні рулетики готуються просто, а виглядають дуже апетитно. Це відмінний варіант закуски на святковий стіл і на кожен день.Список продуктів:
200 г курячої шинки;
130 г голландського сиру;
2 часникового зубчики;
80 г майонезу (краще домашнього);
чорний мелений перчик.
Послідовність приготування:
На дрібній тертці си
... Читати далі »
Як приготувати соус Песто по-українськи
Горіхи підсушуємо на розігрітій пательні.
Сало нарізаємо кубиком.
Усі інгредієнти (крім грінок) перебиваємо в блендері до однорідної маси.
Подаємо соус Песто по-українськи з грінками.
Волоські горіхи 20 г
Оливкова олія за смаком
Редис (бадилля) 200 г
Часник 2 зубчики
Сало 60
... Читати далі »
Як приготувати соус Болоньєзе
Часник дрібно подрібнюємо.
У глибоку пательню наливаємо оливкову олію, потім додаємо вершкове масло і ставимо на вогонь.
Помішуємо масу дерев’яною ложкою до тих пір, поки вершкове масло не розтане.
Цибулю, моркву, селеру миємо під холодною проточною водою, очищуємо і сушимо, потім дрібно н
... Читати далі »
Як приготувати соус Бер Руж
Несолоне охолоджене вершкове масло нарізаємо кубиками. Цибулю-шалот дрібно рубаємо.
Розміщуємо оцет і вино в невелику каструлю і доводимо до кипіння. Додаємо порубану цибулю-шалот.
Зменшуємо вогонь і варимо вміст протягом 2 хвилин так, щоб залишилася лише 1 ст. л. рідини. Вона повинна мати с
... Читати далі »