|
Четвер, 09.05.2024, 04:21 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Листопад » 13 » Печінковий торт «Новий рік»
18:57 Печінковий торт «Новий рік» |
Інгредієнти:
Печінка куряча - 800 гр
Борошно - 200 гр
Яйце куряче - 3 шт
Морква - 200 гр
Цибуля ріпчаста - 2 шт
Майонез - 300 гр
Петрушка - на смак
Сіль - за смаком
Приготування:
Печінку промити, видалити плівочки - ох вже й нудна робота. Подрібнити в блендері печінку.
Додати яйця, борошно, рослинне масло і сіль, добре перемішати.
На розігріту сковороду наливати тісто і випікати коржі, як млинці, обсмажуючи з двох сторін.
Змащувати сковороду маслом необхідно тільки для першого коржа, інші будуть відокремлюватися завдяки маслу всередині тіста.
Моркву натерти на тертці, цибулю порізати півкільцями, все посолити і обсмажити овочі в олії протягом 5-7 хвилин до золотистого кольору.
Підсмажені коржі брати по одному, змащувати майонезом і викласти шар цибулі з морквою, потім накривати наступним.
В кінці змастити торт майонезом і дати охолонути. Можна і теплим їсти цей торт, але мені холодним подобається більше.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 203 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|