|
Четвер, 09.05.2024, 03:19 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Листопад » 13 » Соус Бер Руж
|
Як приготувати соус Бер Руж
Несолоне охолоджене вершкове масло нарізаємо кубиками. Цибулю-шалот дрібно рубаємо.
Розміщуємо оцет і вино в невелику каструлю і доводимо до кипіння. Додаємо порубану цибулю-шалот.
Зменшуємо вогонь і варимо вміст протягом 2 хвилин так, щоб залишилася лише 1 ст. л. рідини. Вона повинна мати слабку сиропоподібну консистенцію.
При слабкому вогні додаємо воду, потім додаємо по одному кубику вершкове масло, постійно розмішуючи вінчиком. Приправляємо сіллю, білим перцем і лимонним соком.
|
Категорія: Соуси |
Переглядів: 197 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|