Соус Бер Руж - 13 Листопада 2020 - Кулінарні рецепти
Четвер, 09.05.2024, 03:19
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Листопад » 13 » Соус Бер Руж
18:42
Соус Бер Руж
 Як приготувати соус Бер Руж Несолоне охолоджене вершкове масло нарізаємо кубиками. Цибулю-шалот дрібно рубаємо. Розміщуємо оцет і вино в невелику каструлю і доводимо до кипіння. Додаємо порубану цибулю-шалот. Зменшуємо вогонь і варимо вміст протягом 2 хвилин так, щоб залишилася лише 1 ст. л. рідини. Вона повинна мати слабку сиропоподібну консистенцію. При слабкому вогні додаємо воду, потім додаємо по одному кубику вершкове масло, постійно розмішуючи вінчиком. Приправляємо сіллю, білим перцем і лимонним соком.
Категорія: Соуси | Переглядів: 197 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт