|
Середа, 08.05.2024, 15:39 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Листопад » 13 » Фаршировані бублики
18:55 Фаршировані бублики |
Інгредієнти:
Бублики (20 шт)
Фарш (яловичий і свинячий, всього 400 р.)
Яйця (1 шт)
Тертий сир (50 р.)
Болгарський перець (1/4 плоду)
Сіль, перець.
Приготування:
Починаємо з бубликів. Краще взяти звичайні, гірчичні бублики, без маку і ваніліну. Все-таки фарширувати їх будемо м'ясом.
Бублик заливаємо теплою водою (деякі заливають молоком, але мені дуже «жирно») і залишаємо намокнути хвилин на 30. Так, щоб серединка залишалася твердою.
Тим часом м'ясний фарш посолити, поперчити, додамо яйце і все перемішати.
Перчик наріжемо маленькими шматочками. А натертий сир у нас вже готовий.
Все робиться досить швидко - до цього моменту наші бублики вже мали досить розмокнути.
Начиняємо кожну бублики фаршем і викладаємо на деко, змащене маслом або застеленому папером для випічки (на папері бублики все ж прилипли, напевно, краще все ж змастити).
Зверху посипаємо сиром.
Викладаємо шматочки перцю.
І відправляємо запікатися на 15 хвилин при температурі 180 градусів.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 175 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|