|
П`ятниця, 31.01.2025, 05:48 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Листопад » 13 » Соус Песто по-українськи
18:46 Соус Песто по-українськи |
Як приготувати соус Песто по-українськи
Горіхи підсушуємо на розігрітій пательні.
Сало нарізаємо кубиком.
Усі інгредієнти (крім грінок) перебиваємо в блендері до однорідної маси.
Подаємо соус Песто по-українськи з грінками.
Волоські горіхи 20 г
Оливкова олія за смаком
Редис (бадилля) 200 г
Часник 2 зубчики
Сало 60 г
Сіль за смаком
Грінки за смаком
|
Категорія: Соуси |
Переглядів: 241 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|