Соус Песто по-українськи - 13 Листопада 2020 - Кулінарні рецепти
Четвер, 09.05.2024, 03:03
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Листопад » 13 » Соус Песто по-українськи
18:46
Соус Песто по-українськи
 Як приготувати соус Песто по-українськи Горіхи підсушуємо на розігрітій пательні. Сало нарізаємо кубиком. Усі інгредієнти (крім грінок) перебиваємо в блендері до однорідної маси. Подаємо соус Песто по-українськи з грінками. Волоські горіхи 20 г Оливкова олія за смаком Редис (бадилля) 200 г Часник 2 зубчики Сало 60 г Сіль за смаком Грінки за смаком
Категорія: Соуси | Переглядів: 206 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт