Закусочний торт «Наполеон» - 13 Листопада 2020 - Кулінарні рецепти
Середа, 08.05.2024, 23:58
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2020 » Листопад » 13 » Закусочний торт «Наполеон»
18:55
Закусочний торт «Наполеон»
 Інгредієнти: Готові або випечені листкові коржі (5 шт) Пачка маойнезу Рибна консерва 4 яйця 20 гр твердого сиру 1 велика цибулина 2 моркви Приготування: Яйця відварити і дрібно нарізати, цибулю і моркву подрібнити і пасерувати, сир натерти на тертці. На перший листковий корж накладаємо змішаний з майонезом натертий сир. На наступний шар пасеровані і трохи охолоджені цибулю і моркву, змастити майонезом. Поверх наступного коржа накладаємо шар подрібненої рибної консерви, збризкуємо майонезом. Наступний шар - перемішані з майонезом яйця. Останній листковий корж можна прикрасити крихтою жовтків, дрібно посіченою зеленню, тертим сиром, також можна злегка збризнути майонезом. Торту необхідно ніч постояти, тоді він стане м'якше.
Категорія: Солодке | Переглядів: 181 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт