![](/.s/t/862/1.gif) |
П`ятниця, 07.02.2025, 11:14 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Листопад » 13 » Закусочний торт «Наполеон»
18:55 Закусочний торт «Наполеон» |
Інгредієнти:
Готові або випечені листкові коржі (5 шт)
Пачка маойнезу
Рибна консерва
4 яйця
20 гр твердого сиру
1 велика цибулина
2 моркви
Приготування:
Яйця відварити і дрібно нарізати, цибулю і моркву подрібнити і пасерувати, сир натерти на тертці.
На перший листковий корж накладаємо змішаний з майонезом натертий сир. На наступний шар пасеровані і трохи охолоджені цибулю і моркву, змастити майонезом.
Поверх наступного коржа накладаємо шар подрібненої рибної консерви, збризкуємо майонезом.
Наступний шар - перемішані з майонезом яйця.
Останній листковий корж можна прикрасити крихтою жовтків, дрібно посіченою зеленню, тертим сиром, також можна злегка збризнути майонезом.
Торту необхідно ніч постояти, тоді він стане м'якше.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 216 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|