Інгредієнти
Ковбаса копчена:200 г
Огірки:1 шт.
Яйце:3 шт.
Консервована кукурудза:200 г
Зелена цибуля:50 г
Петрушка:30 г
Гірчиця:1 ч. л.
Майонез:2 ст. л.
Чорний перець (мелений):за смаком
Сіль:за смаком
Як приготувати Салат «Ярославський» з ковбасою і кукурудзою - Це Смак
Першим ділом відваріть яйця круто. Поки вони вар
... Читати далі »
Інгредієнти
Яловичина:200 г
Свинина:300 г
Цибуля:1 шт.
Картопля:2 шт.
Яйце:2 шт.
Часник:5 зуб.
Молоко:0,5 ст. л.
Хліб:100 г
Сметана:200 мл
Зелень:за смаком
Сіль:за смаком
Чорний перець (мелений):за смаком
Як приготувати Класичні котлети в духовці зі сметанним соусом - Це Смак
Очистіть цибулю і подрібніть в м'ясорубці р
... Читати далі »
Інгредієнти
Картопля:500 г
Цибуля:1 шт.
Яйце:5 шт.
Твердий сир:300 г
Шинка:300 г
Сіль:0,5 ч. л.
Чорний перець (мелений):0,5 ч. л.
Як приготувати Рулет з тертої картоплі з шинкою - Це Смак
Натріть картоплю на крупній тертці. Збийте яйця з 0,5 ч. л. солі і 0,5 ч. л. перцю. Додайте картоплю і подрібнену цибулю. Добре пере
... Читати далі »
Пармезан, соус марінара, запашний базилік і часник надають цьому домашньому м’ясного рулету чудовий італійський смак і аромат.
Його основа – яловичий фарш. Змішайте його з іншими інгредієнтами мітлофа, сформуйте буханки викладіть у форму для хліба, змастіть поверхню томатним соусом, щоб вийшла солодко-пряна скоринка,
... Читати далі »
Смачний і пікантний рецепт салату з маринованими грибами і курячим філе до святкового Новорічного або Різдвяного столу.
Інгредієнти:
Опеньки мариновані – 300 г
Куряча грудка відварна – 300 г
Картопля варена – 200 г
Огірок свіжий салатний – 200 г
Яйця варені – 3 шт.
Цибуля ріпчаста салатний – 100 г
Зелень свіжа – невел
... Читати далі »
Швейцарський простий у приготуванні гарячий соус до закусок! Фондю є соус, приготований з твердого сиру, розплавленого в білому вині, з додаванням різних спецій, приправи. Після термічної обробки соус стає безалкогольним.
ІНГРЕДІЄНТИ (на 3 порц.): Твердий сир – 0.2 кг Вино біле – 0.1 л ... Читати далі »
Безперечно, найбільш нешкідливою заправкою для салату є оливкова олія або ж рослинне. Як для шлунково-кишкового тракту, так і для ваги. Безумовно, навіть 15% сметана корисніше, ніж майонез, особливо, коли справа стосується калорійності майонезу «Провансаль», найбільш часто купується росіянами. Але незважаючи на те, що
... Читати далі »
Пасту з авокадо з соком лайма і гострим перцем додають до м’ясних страв або готують як густу пасту. У такому вигляді її подають з кукурудзяними чіпсами або загортають в коржі.
Приготувати соус з авокадо нескладно. Таку пасту можна використовувати в доповненні до бутербродів на сніданок, додаючи консервован
... Читати далі »
Рецепт цього чудового соусу з помідорів з базиліком я знайшла в детективному романі з іспанського життя. Повірте, це були найкращі сторінки тієї книги. Інгредієнти томатного соусу не піддавалося тепловій обробці і зберігають свій чудовий смак і всі вітаміни. Такий ароматний соус з помідорів і базиліка підходить до м’яс
... Читати далі »
Лимонний соус з базиліком – Апетитний і неймовірно ароматний соус підійде особливо до рибки, морепродуктів, а також може використовуватися як пряна заправка для салатів.
Калорійність – 460 ккал. Інгредієнти:
Базилік – 200 гр .; Часник – 2 зубці; Лимон – 1 цілий, невеликий;
... Читати далі »
Томатний соус з базиліком для піци Домашня піца – це дуже смачно, а якщо зробити її нема на кетчупе або томатної пасти, а на особливому базилікового соусі, вийде неймовірно смачно! Такий піці може похвалитися не кожна господиня. А приготувати його так просто!
Сметанний соус з базиліком Ще один прекрасний варіант базилікового соусу – на основі сметани. такий соус більш легкий, підходить для свіжих овочевих салатів, і відмінно доповнить літній домашнє меню.
Калорійність – 210 ккал. Інгредієнти:
Сметана легка, нежирна – 200 гр .; ... Читати далі »
Інгредієнти на 2 порції 1 тріска (250 г філе) 1 яйце 4 ст л борошна Імбир мелений за смаком Перець мелений за смаком Сіль за смаком Масло рослинне для смаження Як приготувати Промити і раз робити рибу, відокремити м’ясо від кісток. Найніжніше м’ясо у тріски
... Читати далі »