|
Середа, 05.02.2025, 21:58 Вітаю Вас Гість
Головна » 2021 » Жовтень » 3 » Мисливський суп
|
Складові: 1 кг яловичини для гасіння 2 столові ложки рослинної олії 1 цибулина 2 столові ложки меленої копченої паприки 2 столові ложки борошна 100мл червоного сухого вина 1 -1,5л м’ясного бульйону (бульйон повинен повністю покривати м’ясо) 2 великих моркви, порізати кубиками) 2-3 ковбаски (типу мисливських) 200г свіжих печериць 1 великий червоний солодкий перець 100г замороженого зеленого горошку 100 г замороженої брусниці 3 столові ложки томатної пасти 1 ст.ложка цукру 0,5-1 ч. ложка перцю Piment d ‘ Espellete або чилі сіль , перець Метод приготування: Мясо нарізати кубиками, обкатати в борошні і обсмажити на олії в глибокому сотейнику, бажано в один шар, щоб м’ясо добре підрум’янилося. Нарізати цибулю дрібними кубиками, додати до м’яса, трохи загасити. Присипати паприкою і червоним перцем, перешкодити. Влити сухе вино, дати закипіти, додати бульйон і цукор, тушкувати на слабкому вогні до готовності м’яса (1-1,5 години). В середині процесу додати шматочки моркви. Злегка обсмажити гриби і ковбаски, додати томатну пасту і обсмажити з нею пару хвилин. Додати до м’яса разом зі смужками солодкого перцю. Проварити хвилин десять. Додати горошок і брусницю, дати закипіти і проварити пару хвилин.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 169 |
Додав: Люба
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календар | « Жовтень 2021 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|