|
Понеділок, 06.05.2024, 06:56 Вітаю Вас Гість
Головна » 2021 » Жовтень » 3 » Смажена тріска в клярі
13:47 Смажена тріска в клярі |
Інгредієнти: – 600 грам тріски (найкраще використовувати готове філе), – 160 грам пшеничного борошна, – 220 мілілітрів чистої води, – перець чорний, -1.4 чайної ложки питної соди, – кухонна сіль, – 2 склянки олії рослинного. Приготування: 1. Порізати філе тріски на досить великі за своїм розміром шматочки.
2. Зверху шматочки тріски посипати чорним перцем і кухонною сіллю.
3. Перемішати разом борошно, сіль кухонну і соду. Отриману суміш за допомогою дрібного сита просіяти два рази.
4. У просіяне борошняну суміш потроху влити чисту воду і замісити досить густе тісто однорідної консистенції. Тісто за своєю консистенцією повинно нагадувати сметану середньої жирності.
5. По черзі, абсолютно кожен шматочок філе тріски опустити спочатку в чисту борошно, потім в приготований кляр.
6. Як можна швидше викласти шматочки філе в клярі в розпечене олію. Смажити рибу необхідно приблизно по сім хвилин з кожного боку. Вогонь на плиті повинен бути середнім.
7. Готові прожаренние шматочки тріски викласти на паперові рушники. Вони вберуть в себе надлишки олії.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 137 |
Додав: Люба
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календар | « Жовтень 2021 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|