Мясний рулет по домашньому - 3 Жовтня 2021 - Кулінарні рецепти
Вівторок, 30.04.2024, 00:15
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2021 » Жовтень » 3 » Мясний рулет по домашньому
14:59
Мясний рулет по домашньому
 Пармезан, соус марінара, запашний базилік і часник надають цьому домашньому м’ясного рулету чудовий італійський смак і аромат. Його основа – яловичий фарш. Змішайте його з іншими інгредієнтами мітлофа, сформуйте буханки викладіть у форму для хліба, змастіть поверхню томатним соусом, щоб вийшла солодко-пряна скоринка, і запечіть до готовності. Щоб мітлоф був соковитим всередині, бажано використовувати миттєвий термометр для м’яса і запікати до зазначеної в рецепті температури. Подавайте його з макаронами, рисом, тушкованими овочами або просто наріжте скибочкам і покладіть на хліб. Інгредієнти до рецептом: 1,3 кг. яловичого фаршу 1/4 ст. + 2 ст. л. оливкового масла 4 ч. Л. (Приблизно 6 зубчиків) часнику 2 середніх цибулі, нарізаних кубиками 2 червоних солодких перцю, очищених від насіння і нарізаних дрібними кубиками 0,5 ст.л. листя базиліка 2 ст. л. листя петрушки 4 яйця 1 ч. л. солі 0,5 ч. Л. чорного перцю 2 ст.л тертого пармезану 1,5 ст.л панірувальних сухарів 2 ст. л. вустерського соусу 2 ст. л. бальзамічного оцту 1 ст. соусу марінара Приготування страви за рецептом: Розігрійте духовку до 170 ° С. У сковороді середнього розміру на середньому вогні нагрівайте 1/4 ст. оливкового масла і додайте часник. Смажте 1 хвилину, потім додайте перець і цибулю і смажте до м’якості. Остудіть. Змішайте в невеликій мисці базилік, петрушку і яйця, а потім додайте сіль і чорний перець. В іншій невеликій мисці змішайте пармезан і панірувальні сухарі. Руками в великій мисці змішайте яловичий фарш, зелень і яйця, пармезан і панірувальні сухарі, вустерский соус, оцет і решту 2 ст. л. оливкового масла. Довго не перемішуйте. Викладіть м’ясну суміш у змащену маслом форму для хліба. Якщо у вас немає форми для хліба, надайте м’ясної суміші форму хліба руками на змащеному олією деку або у формі для випічки. Змастіть соусом марінара, рівномірно розподіляючи по всій поверхні. Запікайте приблизно 50-60 хвилин або до тих пір, поки термометр для м’яса, вставлений в середину мітлофа, що не покаже температуру 71 ° С. Вийміть з духовки і дайте відпочити протягом 5 хвилин. Наріжте мітлоф і подавайте на стіл.
Категорія: Закуски | Переглядів: 334 | Додав: Олег_Слюсарев | Теги: Більше Відео рецептів у нас у Фейсб | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт