![](/.s/t/862/1.gif) |
Вівторок, 11.02.2025, 01:03 Вітаю Вас Гість
Головна » 2021 » Жовтень » 3 » Гороховий суп з копченими реберцями і грінками
13:52 Гороховий суп з копченими реберцями і грінками |
Складові: горох колотий – 500 гр. ребра копчені – 500 гр. ріпчаста цибуля – 1 шт. морква – 1 шт. хмелі-сунелі – 1 ч.л. (Без гірки) копчена паприка – 1 ч.л. (Без гірки) чорний перець кріп для грінок: білий хліб вершкове масло Приготування: Миєму копчені ребра, закладаємо їх в каструлю з холодною водою.
Варимо 30 хвилин з моменту закипання.
Витягуємо ребра з бульйону, а на його місце всипаємо гарненько промитий горох.
Як тільки закипіло, додаємо дрібно нарізані цибулю і моркву.
Накриваємо кришкою і варимо на слабкому вогні 30 хвилин.
Потім додаємо в суп м’ясо, яке ми зрізали з кісток.
Приправляємо копчені паприкою і хлелі-сунелі, солимо за смаком і за бажанням додаємо чорний перець.
Продовжуємо варити на слабкому вогні, до тих пір, поки горох не розвариться.
У мене на це йде 20-30 хвилин.
Знімаємо з плити, додаємо свіжий кріп і даємо настоятися 10 хвилин.
Суп готовий.
Поки він настоюється, приготуємо грінки.
Як приготувати грінки: З білого хліба, можна взяти нарізний батон, обрізаємо кірки і нарізаємо кубиком, приблизно 1х1 см.
У сковороді розтоплюємо вершкове масло і обсмажуємо кубики хліба з усіх боків.
На це йде 3-5 хвилин.
Подаємо грінки до супу в окремій чаші.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 159 |
Додав: Люба
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Календар | « Жовтень 2021 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|