Рибні палички з тріски - 3 Жовтня 2021 - Кулінарні рецепти
Субота, 04.05.2024, 09:09
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2021 » Жовтень » 3 » Рибні палички з тріски
13:49
Рибні палички з тріски
 Інгредієнти на 2 порції
1 тріска (250 г філе)
1 яйце
4 ст л борошна
Імбир мелений за смаком
Перець мелений за смаком
Сіль за смаком
Масло рослинне для смаження
Як приготувати
Промити і раз робити рибу, відокремити м’ясо від кісток. Найніжніше м’ясо у тріски зі спинки. Можна також використовувати м’ясо хека.

Яйце трохи посолити і розмішати. Борошно насипати в тарілку. Рибне філе порвати на маленькі шматочки і додати перець, імбир і сіль за смаком, ретельно розмішати

Сформувати палички, про валяти в борошні, потім в яйці і смажити на помірному вогні до рум’яного кольору з обох сторін. Для дієтичного харчування рибні палички обваляти в панірувальних сухарях або житнього обдирного борошна і запекти в духовці близько 25-30 хв при 180 ° С або приготувати на пару близько 10-15хв

Подавати з овочевим пюре або припущеними овочами, наприклад з брокколі. Смачного!
Категорія: Закуски | Переглядів: 111 | Додав: Люба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт