|
Субота, 04.05.2024, 09:09 Вітаю Вас Гість
Головна » 2021 » Жовтень » 3 » Рибні палички з тріски
13:49 Рибні палички з тріски |
Інгредієнти на 2 порції 1 тріска (250 г філе) 1 яйце 4 ст л борошна Імбир мелений за смаком Перець мелений за смаком Сіль за смаком Масло рослинне для смаження Як приготувати Промити і раз робити рибу, відокремити м’ясо від кісток. Найніжніше м’ясо у тріски зі спинки. Можна також використовувати м’ясо хека.
Яйце трохи посолити і розмішати. Борошно насипати в тарілку. Рибне філе порвати на маленькі шматочки і додати перець, імбир і сіль за смаком, ретельно розмішати
Сформувати палички, про валяти в борошні, потім в яйці і смажити на помірному вогні до рум’яного кольору з обох сторін. Для дієтичного харчування рибні палички обваляти в панірувальних сухарях або житнього обдирного борошна і запекти в духовці близько 25-30 хв при 180 ° С або приготувати на пару близько 10-15хв
Подавати з овочевим пюре або припущеними овочами, наприклад з брокколі. Смачного!
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 111 |
Додав: Люба
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календар | « Жовтень 2021 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|