|
Середа, 29.01.2025, 01:56 Вітаю Вас Гість
Головна » 2021 » Жовтень » 3 » Класичні котлети в духовці зі сметанним соусом
20:23 Класичні котлети в духовці зі сметанним соусом |
Інгредієнти
Яловичина:200 г
Свинина:300 г
Цибуля:1 шт.
Картопля:2 шт.
Яйце:2 шт.
Часник:5 зуб.
Молоко:0,5 ст. л.
Хліб:100 г
Сметана:200 мл
Зелень:за смаком
Сіль:за смаком
Чорний перець (мелений):за смаком
Як приготувати Класичні котлети в духовці зі сметанним соусом - Це Смак
Очистіть цибулю і подрібніть в м'ясорубці разом з двома видами м'яса.
Натріть картоплю на дрібній тертці і додати до фаршу.
Вбийте яйця, пропустіть через прес 3 зубчики часнику, додайте сіль і перець, перемішайте.
Змішайте молоко з білим хлібом і подрібніть за допомогою блендера до стану кашки.
Додайте хлібну кашку у фарш разом з подрібненою зеленню, перемішайте. Надішліть масу в холодильник на 1 годину.
Застеліть деко пергаментом, змастіть його маслом. Сформуйте котлети і викладіть їх на деко. Випікайте 30-40 хвилин в духовці, розігрітій до 180 °С.
Щоб приготувати соус, змішайте сметану і пропущений через прес часник, додайте трохи води. Влийте соус на деко за 10 хвилин до готовності котлет.
Щоб формувати домашні котлети було простіше, змочіть руки у воді. Тоді процес піде простіше і швидше. А якщо фарш виходить занадто рідким, можна додати трохи манки або борошна. Подавайте частування з будь-яким гарніром — з запеченими в духовці котлетами смачно все!
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 624 |
Додав: Олег_Слюсарев
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календар | « Жовтень 2021 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|