|
Вівторок, 30.04.2024, 10:42 Вітаю Вас Гість
Головна » 2021 » Жовтень » 3 » Соус песто з базиліка і волоськими горіхами
14:01 Соус песто з базиліка і волоськими горіхами |
Інгредієнти:
оливкова олія 4 ст.л. очищений і нарізаний часник 4 зубчики свіжий зелений базилік 1 пучок консервовані у власному соку томати 3 банки по 400 мл морська сіль за смаком мелений перець Спосіб приготування:
Помістити велику антипригарним сковороду на вогонь і влити 4 ст.л. оливкового масла. Додати часник і трохи струснути сковороду. лаконічна класика Солонуватий, насичений післясмак класичного варіанту соусу Песто дає сміливе поєднання таких продуктів, як:
зелений базилік – 60 г; часник – 2 зубчики; сир Пармеджано – 60 г; кедрові горіхи – 3 ст. л .; оливкова олія – 100 мл; морська сіль – щіпка. Рецепт такий:
Базилік вимити під проточною водою, підсушують чистою серветкою. Часник очищаємо від лушпиння і нарізаємо тонкими пластинами. Сир натираємо на крупній тертці. Горіхи і всі підготовлені компоненти поміщаємо в блендер або ступку і подрібнюємо до кремообразной текстури. У масу вливаємо оливкову олію, солимо, перемішуємо і насолоджуємося результатом. Це самий «універсальний» вид рідких приправ, яким можна поливати будь-яку їжу. Мені класичний варіант більше подобається з юшкою і протертим овочевим супом.
|
Категорія: Соуси |
Переглядів: 129 |
Додав: Люба
| Рейтинг: 5.0/1 |
|
Календар | « Жовтень 2021 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|