Інгредієнти:
гранат - 2 шт
чорниця (морожена) - 250 г
біойогурт - 150 мл
молоко (нежирне) - 250 мл
Спосіб приготування:
Гранатові зерна змішайте з чорницею і йогуртом в блендері. Потім дод
... Читати далі »
Інгредієнти:
2 курячі грудки
300 г сметани
3-4 зубчики часнику
150 г сиру
сіль
перець чорний мелений за смаком
Приготування:
Сметану пос
... Читати далі »
Інгредієнти:
500 г відвареної картоплі
1 стакан борошна
2 шт. яєць
1 стакан молока
4 ст. л. оливкової олії
1,5 ч.л. розпушувача для тіста
... Читати далі »
Інгредієнти:
Салат листовий — 1 пучок
Горіхи (кедрові, волоські) — 100 г
Сир жирний — 300 г
Кріп - пучок
Майонез — за смаком
Часник і сіль
... Читати далі »
Приготувати стейк не так вже й просто, потрібно знати кілька секретів цієї страви - і сьогодні ми з вами ними поділимося.
Найкраще для приготування стейка підходить яловичина або телятина. Це класичний вибір.
Не наливай в сковороду олію. Краще змасти м'ясо олією, спеціями і залиш маринуватися. Далі на дуже гарячу сух
... Читати далі »
Інгредієнти:
2 кабачка
20г олії
сіль, спеції, копчена паприка
2 зубчики часнику
Приготування:
1. Кабачки нарізаємо кільцями і викладаємо у форму для запікання.
2. З'єднуємо: олію, сіль, па
... Читати далі »
Інгредієнти:
1 середня цибулина
1 невеликий солодкий перець
3 середніх помідора (свіжих або консервованих у власному соку)
1 банка тунця у власному соку
1 круто зва
... Читати далі »