07 Січня 2021 - Кулінарні рецепти
Четвер, 21.11.2024, 17:12
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2021 » Січень » 07
Салат "Анжеліка" з шинкою та кальмарами
 
Інгредієнти:
1 лист салату
200 г шинки
100—150 г кальмарів
100 г сиру
1—2 шт. яйця
1 огірок
майонез
Добавил: Koolinar_net | Просмотров: 261 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Чеський салат з червоної капусти
 
Інгредієнти:
червонокачанна капуста
болгарський перець
фіолетова цибуля
кисле яблуко
майонез або соняшникова олія
часник, кмин, петрушка, ... Читати далі »

Добавил: Koolinar_net | Просмотров: 234 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Цукерки "Мед з молоком"
 
Інгредієнти:
вершкове масло – 30 г
молоко - 200 мл
цукрова пудра (можна замінити на цукор) - 200 г
мед - 2 столові ложки
рослинна олія Спосіб приготування: 1. Вли ... Читати далі »

Добавил: Koolinar_net | Просмотров: 203 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Маршмеллоу
 
Інгредієнти:
желатину - 8 шт
вода - 340 мл
цукор - 600 г
кукурудзяний сироп - 1 1/4 чашки
сіль – 1 щіпка
ванільний екстракт – 2 чайні ложк ... Читати далі »

Добавил: Koolinar_net | Просмотров: 216 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Як правильно варити печінку, щоб вона була м'яка і не гірка?
 Печінка – це дуже корисний продукт, але не всі вміють її готувати. Вона виходить суха, жорстка або навпаки занадто м’яка, ще й з характерним запахом. Деякі люди взагалі не переносять смаку печінки, тому господині потрібно вміти правильно підібрати гарнір та спеції, щоб родина залюбки з’їла страву з цього специфічного п ... Читати далі »
Добавил: Koolinar_net | Просмотров: 201 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Як і скільки варити яловичину
 Якісне охолоджене м'ясо має бути червоного кольору, без темних і зелених плям. Жир білий, жовтуватий колір - ознака жорсткості, так буває у м'яса старих тварин. На шматку не повинно бути слизу і згустків крові. На дотик свіжа яловичина пружна, а якщо натиснути на шматок, слід швидко розгладжується. Запах у якісного м' ... Читати далі »
Добавил: Koolinar_net | Просмотров: 192 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Чілі кон карне
 
Інгредієнти:
яловичина - 500 г
помідори у власному соці - 500 г чи свіжі - 600 г
темна консервована квасоля - 400 г
ріпчаста цибуля - 150 г
часник - 2 зубчики
Добавил: Koolinar_net | Просмотров: 191 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Паровий омлет зі шпинатом
 
Інгредієнти:
яйця: 2 шт.
шпинат: 50 г.
тертий сир: 1склянка
сіль Спосіб приготування: Шпинат порізати та обсмажити протягом 2 хв. Яйце збити з сіллю, додати шпинат, сир. Порційну форму для ... Читати далі »

Добавил: Koolinar_net | Просмотров: 186 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Риба з броколі
 
Інгредієнти:
лосось - 400 г
броколі - 400 г
яйце - 1 шт.
натуральний йогурт - 200-300 г
сир - 30 г
сіль, чорний мелений перець за смаком < ... Читати далі »

Добавил: Koolinar_net | Просмотров: 183 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
Сирний крем-суп з броколі
 
Інгредієнти:
115 г вершкового масла
1 цибулина
200 мл молока
40 г борошна
300 г твердого сиру
250 мл жирних вершків
Добавил: Koolinar_net | Просмотров: 194 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Січень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт